Traxxas TRX58076-4 Slash 2WD VXL brushless short course RTR 2.4G, zonder Accu en Lader

Vanaf: 439,95

Traxxas Slash VXL Hawaiian Edition Brushless Shourt-Course Truck RTR TSM 2.4Ghz

Wordt zonder accu en lader geleverd!

De Traxxas Slash VXL is een uitstekende truck waarmee u zich helemaal kunt uitleven. Dit razendsnelle model kan met gemak elke ondergrond aan, is bestand tegen extreme weersomstandigheden en kan topsnelheden halen tot bijna 100 kilometer per uur. Daardoor is de Traxxas Slash VXL zowel geschikt om verschillende gebieden te verkennen als om het op te nemen tegen andere RC-auto’s. Met dit krachtige model zult u anderen versteld doen staan.

Traxxas Stability Management
Voor de optimale prestaties van een op afstand bestuurbaar voertuig moet de balans tussen kracht, snelheid en acceleratie optimaal zijn. De Traxxas Slash VXL is voorzien van Traxxas Stability Management wat hiervoor zorgt. Deze technologie zorgt voor de juiste balans en hierdoor kunt u probleemloos over diverse ondergronden rijden. Of u nu op asfalt, beton, ijs of sneeuw rijdt, de Traxxas Slash VXL blijft topprestaties leveren. Traxxas Stability Management zorgt daarnaast voor de juiste grip en meer stabiliteit in de bochten. U hoeft minder af te remmen en voorkomt tegelijkertijd dat u uit de bocht vliegt. Een belangrijke toevoeging van Traxxas Stability Management is het verbeteren van het remsysteem. De Slash VXL zal niet gaan slingeren tijdens het remmen, maar houdt een rechte koers totdat het voertuig stil staat.

Aanpassen aan de ondergrond
Met een truck wilt u natuurlijk zoveel mogelijk verschillende ondergronden verkennen. Wel belangrijk is het dan dat de instellingen optimaal ingesteld staan. Via Traxxas Stability Management kunt u hiervoor zorgen. Via de TQi controller of de Traxxas Link app kunt u de ondergrond aangeven, waarna de instellingen voor uw Traxxas Slash VXL automatisch worden aangepast. Op die manier haalt u op elke ondergrond de best mogelijke resultaten, zonder dat u zelf met de instellingen aan de slag hoeft te gaan.

Radiosysteem
Het besturen van een RC-truck op hoge snelheid vergt normaal gesproken flink wat stuurmanskunsten. Toch is het met de Traxxas Slash VXL een stuk gemakkelijker, dankzij het ‘Ready-to-Race’ 2,4 GHz radiosysteem. Via de TQi-controller is het besturen van uw voertuig een fluitje van een cent. Het ergonomische design van de afstandsbediening maakt het mogelijk om probleemloos de hele dag uw Slash VXL te besturen. Een groot voordeel is dat u voor het rijden geen uitgebreide keuzes hoeft te maken voor instellingen of kanalen, u kunt direct aan de slag met uw RC-voertuig. Handig is ook dat de controller tot 30 verschillende instellingen kan onthouden, ideaal voor wanneer u deze controller voor verschillende voertuigen wilt gebruiken.

Traxxas Link wireless module
Wilt u echt alles uit uw Traxxas Slash VXL halen? Dan is de Traxxas Link wireless module onmisbaar. Met deze module vergroot u de mogelijkheden en wordt het mogelijk om instellingen aan te passen via uw smartphone of tablet (werkend op Android of iOS). Hiervoor heeft u de gratis Traxxas Link app nodig, die u kunt downloaden in de Play Store of de Appstore. Via Traxxas Link zorgt u op elke ondergrond voor de best mogelijke instellingen van de TQi controller en uw Slash VXL, waardoor u altijd de best mogelijke rij-ervaring zult krijgen.

Waterproof elektronica
De Traxxas VXL is één van de eerste modellen van Traxxas met waterproof elektronica. Onder andere de Electronic Speed Control en de servo zijn voorzien van een waterbestendige behuizing. Ook de nieuwe Traxxas 5-kanaals micro receiver, die is ingebouwd in de Slash VXL, is voorzien van een waterproof case. Het voordeel van de waterproof elektronica is dat u voortaan ook kunt blijven doorrijden in de regen. En wat dacht u van het scheuren op natte ondergronden zoals modder, sneeuw of ijs? Weersomstandigheden zijn niet langer een belemmering voor het rijden met uw Traxxas Slash VXL.

4 Ampère snellader
Het maximaliseren van de runtime en minimaliseren van downtime, dat is wat u altijd wilt bereiken met een op afstand bestuurbare auto. De kans is namelijk groot dat u het liefst de hele dag door zou blijven rijden. Maar helaas, elke batterij gaat wel eens leeg. Gelukkig wordt de Traxxas Slash VXL geleverd met een 4 Ampère DC Peak Detecting snellader. Deze lader laadt de batterij in de kortste keren weer op. Handig is de LED-indicator waarmee u kunt zien wat de status van opladen is. Zolang het lampje groen knippert, is de batterij aan het opladen. Wanneer het lampje groen blijft branden is de batterij volledig opgeladen. Overladen zal voorkomen worden omdat de snellader beschikt over piekdetectie.

Slimme Power Cell NiMH batterij
De Traxxas Slash VXL is uitgerust met een slimme Power Cell NiMH batterij. Deze batterij kan niet alleen zijn status aangeven, maar communiceert ook met de snellader zodat altijd de beste oplaadinstellingen worden gekozen. Vervolgens levert deze batterij op elk moment het juiste vermogen, zodat u altijd geniet van optimale prestaties met uw RC-voertuig. Met de meegeleverde batterij benut u het totale vermogen van de Traxxas Slash VXL, maar u kunt ook andere batterijen plaatsen wanneer u wat rustiger wilt beginnen.

Velineon 3500 ongeborstelde motor
Topsnelheden van 100 kilometer per uur worden natuurlijk niet zomaar gehaald. Daarvoor gebruikt de Traxxas Slash VXL een Velineon 3500 ongeborstelde motor. Deze motor levert zonder problemen topprestaties en vergt nauwelijks onderhoud. Een groot voordeel van de Velineon 3500 ongeborstelde motor is de geringe mate van slijtage. Hierdoor geniet u keer op keer van de uitstekende prestaties van uw Traxxas Slash VXL. Speciale koeling zorgt ervoor dat de motor niet overbelast of oververhit raakt, waardoor u tijdens elke rit uitzonderlijk lang kunt genieten van uw RC-truck.

Kant en klaar geleverd
Wanneer u dit model uit de doos haalt, wilt u het liefst zo snel mogelijk racen. Dat kan met de Traxxas Slash VXL. Dit model is al helemaal in elkaar gezet en klaar om te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is het opladen van de batterij, het plaatsen van batterijen in de afstandsbediening en u kunt naar buiten.

Specificaties
Afmetingen: 568 x 214 mm (l x h)
Gewicht: 2,56 kg
Wielbasis: 335 mm
Schokdempers voor: Long
Schokdempers achter: XXLong
Banden voor: Slash 2,2”
Banden achter: Slash 2,2”
Wielen voor: Satin 2,2”
Wielen achter: Satin 2,2”
Electronic Speed Control: VXL-3s
Motor: Velineon 3500 ongeborsteld
Transmissie: Metal Gear Magnum 272
Chassis materiaal: Composiet nylon
Topsnelheid: 100 kilometer per uur
Moeilijkheidsgraad: 1
Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz
Batterijen afstandsbediening: 4 x AA (exclusief)

Prijzen