Traxxas TRX58034-1 Slash 2WD RTR Compleet Pink Edition

Vanaf: 339,95

De Traxxas Slash is een tweewielaangedreven elektro off-road short course race truck, voor “wheel Banging” off-road acties. Volledig gebouwd, inclusief 2.4 GHz besturing, elektronische snelheidsregelaar, extra sterke big-block 550 12 turns motor en een gespoten truck body.

Als Traxxas Topdealer garanderen wij garantie op Electronica, zoals Zender en ontvanger, Regelaar en Servo’s.

De bekroonde Traxxas Slash Short – Course Race Truck plaatst je in de bestuurders stoel voor een intense spatbord – aan – spatbord , high – flying off – road actie . De full -scale Short – Course Race Trucks belichamen de geest van Traxxas R/C met hun extreme 900 + pk racemotoren volgas, vuil – opspattende-powerslides , gigantische veerweg en Supercross – style big – lucht sprongen . De Traxxas Slash brengt alle actie bij u, zodat u de high – speed head – to-head competitie op de baan of in je eigen achtertuin kan ervaren . De Slash is geïnspireerd door de TORC ™ ( DE Traxxas Off – Road Championship ™ ) Pro 2WD klasse . De Pro 2WD klasse specificeert achterwiel aangedreven trucks, speciaal gebouwd om te springen over hindernissen en volgas door de bochten te gaan. De Traxxas Slash daagt u uit voor een geheel nieuwe manier om je rijvaardigheid te testen . De 4 – wiel onafhankelijke ophanging is zorgvuldig afgestemd en hanteerd de ervaring zo dicht mogelijk van het origineel. De op schaal gefabriceerde banden zorgen voor precies de juiste hoeveelheid van de bijtende en dikke, verblindende wolken van vuil en stof .

Precisie 2.4GHz Besturing Radio System
Met het TQ™ 2.4GHz radio-systeem, kun je gewoon inschakelen en wegrijden. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op plezier. Ergonomische design van de TQ’s is comfortabel voor een hele dag rijden, en zijn strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is voor beschadigingen.

Training Mode™
Traxxas exclusieve trainingsmodus laat iedereen de race-actie onder de knie krijgen. Met een druk op de knop kunt u volgasvermogen beperken tot 50%. Dit laat jonge of nieuwe bestuurders hun controle vaardigheden veilig ontwikkelen voordat de volle kracht ontsluit van de machtige Titan 12T motor. De Slash is ideaal voor bestuurders op alle niveaus. Training-modus maakt het zelfs eenvoudig om de zender over te geven aan je vrienden die nog nooit een radiografisch bestuurbare truck hebben gereden.

QUICK FEATURES VAN DE SLASH (# 58034)

 • Titan ® 12-Turn 550 gemodificeerde motor
 • XL-5 waterdichte elektronische snelheidsregeling
 • Water-dichte ontvanger en stuurservo
 • Metal gear Magnum 272™-transmissie
 • Revo ®-spec torque-control ™ slipper clutch
 • Verstelbare stalen spanschroeven met gevangen stangkoppen
 • Schaal ProGraphix® truck body
 • De banden zijn op gesatineerde 2.2″ Slash wielen gemonteerd
 • Gepoedercoate progressieve witte veren
 • De ESC en de ontvanger zijn direct gemonteerd op het chassis
 • Inclusief optioneel 23-tanden tandwiel

Prijzen