Traxxas TRX-4 Land Rover Defender Crawler Antraciet

Vanaf: 599,95

Het geheel nieuwe ontwerp van de Traxxas TRX4 staar garant voor ongekende terreinkwaliteiten. Op een uniek nieuw chassis is de body geplaatst van een Landrover Defender. Deze carrosserie is gedetailleerd op schaal weergegeven. Een functioneel reservewiel, brandstof jerrycans, een roofrack en een bullbar maken het off-road plaatje compleet. Een snorkel zou het doorwaden van een waterpartij mogelijk moeten maken. De Traxxas TRX4 is dan ook waterproof. De vitale delen zoals de elektronica zijn beschermd tegen water zodat grote plassen, modder en sneeuw geen beperking zijn voor de inzet van deze grote terreinwagen.

Grote bodemvrijheid

De Traxxas TRX4 heeft een grotere bodemvrijheid dan je van de wielen zou verwachten. De wielen zijn al groot, maar voor de ruimte onder het chassis zou je nog grotere banden verwachten. Dit komt omdat er een geheel nieuwe assen zijn toegepast. Het differentieel, dat normaal het laagste punt vormt, zit aanmerkelijk hoger. Dit maakt het mogelijk om nog grotere obstakels te overwinnen. Bovendien brengen de differentiëlen en de assen de kracht van de motor optimaal naar de wielen. Mede door deze innovaties is de Traxxas TRX4 de ultieme Crawler die in elk terrein tot zijn recht komt.

Een stijf chassis van staal

Een stevig stalen ladderchassis zorgt voor de nodige stijfheid van de Traxxas TRX4. Deze stijve ruggengraat geeft houvast aan de wielophanging en vering zodat de wielen hun grip op de ondergrond maximaal kunnen vasthouden. De verbeterde geometrie van het chassis zorgen er voor dat de aandrijfassen onder een ideale hoek de differentiëlen kunnen aandrijven. De differentiëlen kunnen vanaf de zender bediend worden. Bij redelijk begaanbaar terrein kan er met twee ontgrendelde differentiëlen gereden worden. Wordt het terrein zwaarder, dan kunnen het voor- en achterdiffertieel onafhankelijk vergrendeld worden. Zo kan de Traxxas TRX4 altijd z’n grip op de situatie behouden.

Maximaal koppel door transmissie

De kracht van de motor wordt optimaal benut door de schakelbare transmissie. Kies aan de hand van de behoefte voor een hoge of lage gearing. Zorg voor optimale kracht en koppel door in de lage gearing de heuvel op te klimmen. Ga in de hoge gearing op volle snelheid van de heuvel af. Alles is onder controle te houden met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Deze is zelfs uitgevoerd met cruise control voor de langere afstanden tussen de proeven. Zo is het mogelijk om voor langere tijd ontspannen te rijden. Met de fine tuning is het mogelijk om precies de gewenste snelheid te blijven rijden.

Krachtige motor

Vernieuwde elektronica, een krachtige Traxxas titan 550 21t motor en de Traxxas 3S 5000mAh iD LiPo batterij zorgen dat de Traxxas TRX4 volledig tot zijn recht komt. Het nieuwe XL-5 HV elektronische regelsysteem zorgt met deze combinatie voor rijtijden tot zo’n twee uur. De combinatie van een sterke motor, effectieve versnellingsbak, vernieuwde differentiëlen en een uitgekiend ontwerp zorgen voor ongekende prestaties van de Traxxas TRX4 crawler. De Traxxas TRX4 Scale and Trail Crawler staat zo garant voor optimaal plezier bij het bedwingen van elk obstakel in het ruigste terrein.

Specificaties van de Traxxas Land Rover Defender TRX-4:

– Lengte: 586.1mm
– Breedte: 248.5mm
– Rijhoogte: 79.74mm
– Gewicht: 3.372kg
– Hoogte: 291.61mm
– Wielbasis: 324mm
– Benaderingshoek: 56.49°
– Afloophoek: 41.67°
– Overschrijdingshoek: 56.97°
– Lengte schokbrekers: 90mm
– Velgen: 49 x 26mm
– Wielen: 118 x 48mm

LET: op deze auto is exclusief accu en lader. Hiervoor kunnen de Traxxas accu en lader combinaties voor gebruikt worden.

Prijzen