TRAXXAS Stampede blauw-X RTR +12V lader+accu trxxs-winkel

Vanaf: 265,00

Traxxas Stampede XL-5 Electro Monster Truck RTR Compleet Blauw TRX36054-1B

  • TQ™ 2.4GHz radiosysteem
  • Waterdichte elektronica om in alle weersomstandigheden te rijden
  • Opwinding in het water, modder en sneeuw!
  • Titan ® 12Turn 550 Motor
  • 30 + mph! /50 + Kmh
  • Krachtige XL5 Waterproof Electronische Snelheids Regeling
  • Nu Uitgerust met Traxxas ‘High-Current Connector
  • NIEUW! 4amp DC 12volts snel Lader 220v lader nog nodig

De best verkopende Stampede was de eerste high-performance monster truck en zijn legendarische robuustheid heeft de naam Stampede synoniem gemaakt voor monster truck rijplezier.
Vandaag de dag, heeft de Stampede een hete nieuwe look, innovatieve functies, en natuurlijk, meer power om het plezier nog hoger te stimuleren. Combineer het toegenomen vermogen, samen met het drive-over-alles bodemvrijheid; ultrataaie ophanging; exclusieve waterbestendige elektronica (blaast door plassen, maait door modder en versnippert sneeuw), met een eenvoudige bediening, zal de Stampede snel uw favoriete truck worden voor allerlei monster truck actie. Stampede is nog steeds de eerste naam in high-performance monster trucks.

De Stampede is een monster truck die niet weet wanneer te stoppen! auto’s, grote lucht vangen, en popping wheelies zijn nog nooit zo leuk geweest. Er is geen andere truck beschikbaar die Stampede’s unieke stijl, vermogen en reputatie voor duurzaamheid biedt. Als het gaat om de snelheid, hebben de Titan 12-turn 550 gemodificeerde motor en racestijl Magnum 272™-transmissie een power die die de Stampede stuwt naar snelheden van meer dan 30 mph* (50 Kmh). De geïntegreerde koelventilator van de Titan 12T trekt lucht door de motor waardoor hij koel blijft. De luchtstroom wordt gerouteerd via koelkanalen gegoten in de motorplaat. Een koeler lopende motor levert hogere snelheden, een langere looptijd, en een langere levensduur van de motor.

Stampede’s voordelen van de familielijn is de integratie van geavanceerde Revo ®-technologie om de prestaties te versterken. De Magnum 272 transmissie is volledig afgedicht en is uitgerust met efficiënte en nauwkeurige kogellagers en een geavanceerde Revo® Spec KoppelControl™ slipper clutch. Revospec Talon™ 2.8″ banden zorgen voor rotsvaste tractie, ongeacht hoe extreem het terrein. de agressieve Talon banden zijn pregelijmd en gemonteerd op gedurfde 2.8 “AllStar™ mirrorchromen wielen. Gebaseerd op de beproefde Revo Talon banden, de veelzijdige 2.8” Talons heeft greep het trottoir, scheurt door rotsen, en hebben de mogelijkheid springen als de beste. De banden zijn voorzien van prestatie-tuned foam inserts die voor extra stabiliteit op elk oppervlak zorgen.

Precisie 2.4GHz controle Radio Systeem

Met de TQ™ 2.4GHz radio-systeem, kun je gewoon inschakelen en rijden. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op plezier. Ergonomische design van de TQ’s is comfortabel voor de hele dag rijden, en zijn strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is voor beschadigingen.

Verzegelde Electronics breid uw Driving Fun uit.

Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van de exclusieve waterdichte, verzegelde elektronica in de EMaxx, dat geeft de vrijheid om te rijden waar je wilt rijden door water, modder, sneeuw en andere natte omstandigheden die eerder niet mogelijk zou zijn geweest. Nu is de Traxxas Stampede Ready-To-Race met deze waterdichte technologie. De XL5 elektronische toerentalregeling en mini-ontvanger zijn afgedicht tegen de elementen waardoor u de vrijheid heeft om te gaan naar plaatsen die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld van avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Stampede.

Om de kracht van de 12turn motor benutten, heeft Traxxas vastgeschroefd een high-performance, waterproof XL5 elektronische toerentalregeling. Met ultravloeiende, highfrequency-en high-power leverend vermogen, de XL5 maakt de Stampede net zo snel als hij eruit ziet. EZSet® one-button setup maakt hem gemakkelijk aan te passen of profielen te wijzigen. Traxxas ‘exclusieve Training Mode™ profiel snijdt totaal vermogen in de helft en laat de remmen op volle sterkte. Het is de eerste controller in zijn soort die een 50% kracht profiel heeft. Training Mode is bedoeld voor jonge of beginnende drivers die willen leren voordat de volledige kracht van de machtige Titan 12T motor zichzelf laat zien. Dit maakt de Stampede perfect voor bijna elke leeftijd, bestuurder of vaardigheidsniveau.

De Stampede komt volledig geladen met innovatieve prestatie opties zoals een fibercomposiet chassis ontworpen voor uitzonderlijke stijfheid en een enorme bodemvrijheid. Verwijderen van de batterij is gemakkelijk gemaakt door de quick-release batterij vergrendeling. Bovendien heeft hij een in de fabriek geïnstalleerde planetair differentieel dat u nooit hoeft aan te passen! Neem gewoon de Stampede uit de doos, opladen van een batterij, en gaan met plezier! Als u op zoek bent naar een allterrain truck die perfect is voor monster bashing of wheelie-knallende sensatie, kijk dan niet verder. Stampede is alles wat je nodig hebt. Verse Stampede graphics zijn verkrijgbaar in zwart, rood, brons, of blauw. Traxxas ProGraphix ® bodies staan ​​bekend om hun prachtige uiterlijk en een lange levensduur, en ze zijn uitsluitend te vinden op de Traxxas ReadyToRace ® voertuigen.

QUICK FEATURES OP STAMPEDE (# 36054)
TQ™ 2.4GHz radiosysteem
Waterdichte elektronica allweather, all-season R/C belevenis
Waterdichte ontvanger en # 2216 4kanaals micro ontvanger
Titan ® 12Turn 550 gemodificeerde motor
XL5 elektronische snelheidsregeling
Grijze composiet onderdelen
Inclusief optionele 23tand rondsel
Revo®Spec KoppelControl™ slipper clutch
Talon 2.8 “banden met foam inserts vooraf gelijmd op spiegelchroom AllStar ™ wielen
ProGraphix ® beschilderd body graphics
Gepoedercoate witte veren

Prijzen