Traxxas Slash VXL 4X4 RTR incl TSM 2.4Ghz TRX68086-4

Vanaf: 434,00

Short Course Performance on a Whole New Level!!

De Traxxas Slash VXL 4x4WD Short Course-Truck met Traxxas Stability Management!

Traxxas Stability Management

Micro-ontvanger, TQI 2.4GHz met Traxxas Link en TSM (5-kanaals) (# ) Deze Slash VXL is vol-geladen voor ultieme prestaties en realisme met het nieuwe Traxxas Stability Management (TSM).

Met het Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme krachten, snelheid en acceleratie die in de Slash VXL worden ontwikkeld en waardoor hij veel makkelijker is te controleren op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton, en zelfs ijs en sneeuw ervaren. Breng hem van de lijn en TSM gaat werken, waarneemt richting van het voertuig en maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, waardoor de eerste intuïtieve correcties van je lijn behoud en vervolgens kunt u de gashendel eerder in de bocht gebruiken voor veel hogere snelheden. Remmen is drastisch verbeterd als de TSM werkt, om u rechtdoor, als een pijl, komt tot een volledige stop. TSM fungeert als uw on-board co-piloot in het voertuig, dat “voelt” wat de auto doet en maakt correcties voor bewegingen van het voertuig die je niet eens kan detecteren, ook voordat het voertuig uit controle gaat.

Traxxas TSM geeft u alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder het inbreuk op uw rijplezier heeft. De Traxxas ingenieurs ontwikkelden superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, met precisie elektronische componenten voor een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond creëert, zonder ooit het beperken van uw gaspedaal. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door aanpassing van de schuif in de Traxxas Link app. Het resultaat is dat je sneller rijdt, met meer gemak en meer plezier, met het volledig verbonden voelen bij de controles die u verwacht. In feite besef je niet eens hoeveel TSM je helpt, totdat u het uit schakelt en test uw rijvaardigheid zonder!

KENMERKEN

NIEUW! Traxxas Stability Management (TSM)

Extreme Brushless Horsepower!

TQI 2.4GHz 3-kanaals radiosysteem en 5-kanaals ontvanger

Toegang tot de Traxxas Link App met de Traxxas Link Wireless Module (# 6511) (apart verkrijgbaar)

Waterdichte elektronica voor All-Weather Rijden en Opwinding

Top snelheid: 60+ mph!

Brushless Powersysteem

Met de Velineon borstelloze power systeem haalt u het giswerk uit het genieten van de voordelen van wereldklasse borstelloze macht. Met de systeemcomponenten samenwerkt als een geoptimaliseerd pakket, ontworpen vanaf de start voor het uiteindelijke leveren van efficiency, snelheid en gebruiksduur. Met de Slash VXL, bepaalt uw accu selectie uw snelheid en vaardigheidsniveau. Velineon accepteert de meest uiteenlopende soorten accu’s, inclusief 3-cell Lithium Polymeer packs (3S LiPo packs). Deze packs pompen uit meer dan 11 volt vermogen voor intense, niveau 5 snelheden dan 60mph! Niets anders komt zelfs in de buurt. Built-in low-voltage detectie in de VXL-3s™ Electronic Speed Control helpt u om uw LiPo batterijen in topconditie te houden.

Precision 2.4GHz controle Radio System

TQI 2.4GHz (# 6529 – Wireless-Enabled) Compatibel met Traxxas Link Wireless Module (3-Ch) De Slash VXL is uitgerust met ‘s werelds meest geavanceerde Ready-To-RACE® radiosysteem. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op het hebben van plezier. Ergonomisch ontwerp Met de TQ is comfortabel voor de hele dag rijden, en zijn strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die is ongevoelig voor schade.

De geheel nieuwe Traxxas® TQI™ komt met een volledige aanvulling van tuning mogelijkheden en biedt het ongeëvenaarde “geen kanalen, geen kristallen” 2,4 GHz-technologie, maar dat is slechts het begin. Automatische model herkenning herinnert direct uw instellingen voor maximaal 30 Traxxas Link ingeschakeld modellen. Gewoon inschakelen en rijden, geen naamgeving of instellingen “model geheugen” nodig. Schakel de zender en het model dat u wilt rijden, en de instellingen voor dat model worden direct gekozen ! De nieuwe TQI 2.4GHz zender is volledig instelbaar: stuur en gas eindpunten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, en de Multi-Function knop kan worden geprogrammeerd om Steering Sensitivity (Expo) controle, Throttle Sensitivity (Expo), Steering Percentage (Dual Rate), remmen Percentage (Dual Rate), of Throttle Trim. TQI ergonomische behuizing ontwerp biedt de hele dag rijcomfort en de unieke interne antenne draagt bij aan de strakke, moderne look.

Traxxas Link Wireless Module Compatibel

Belangrijkste nieuwe functie van de TQI is mogelijk al in uw zak. De TQI kan worden uitgerust met een Traxxas Link Wireless Module (# 6511, apart verkrijgbaar) die je Android, iPad® iPhone® of iPod touch® (apart verkrijgbaar) veranderen in een krachtige tuning tool voor uw Traxxas model. Met het full-color scherm gecombineerd met de gratis Traxxas Link ™ App om een intuïtieve, high-definition, full-color grafische gebruikersinterface die de mysteries van het optimaliseren van uw radiosysteem voor de ultieme controle over het voertuig ontgrendelt leveren. Traxxas Link opent ook de deur naar mogelijkheden van telemetrie wanneer u optionele sensoren toe voegt aan uw model. De Traxxas Link Application is beschikbaar in de Google Play en de App Store.

Waterdichte Elektronica voor No-Limits R/C Spanning

Waterdichte Receiver Box (# 5624) met TQI TSM Traxxas Link-ontvanger (# 6533) is nu een kenmerk van Traxxas voertuigen. De Slash VXL nieuwste model is uitgerust met volledig waterdichte elektronica om het leuk te houden om te rollen in water, modder en sneeuw, terwijl mindere auto’s achter blijven . Het patent is aangevraagd voor de verzegelde ontvanger behuizingen. Die kan Traxxas ‘nieuwste 5-kanaals micro-ontvanger en alle aftermarket ontvangers accepteren , zonder afbreuk te doen aan de waterdichte eigenschappen. De VXL-3s elektronische snelheidsregeling en hoog koppel, digitale servo zijn afgedicht tegen de elementen waardoor u de vrijheid heeft om te gaan naar plaatsen waar andere auto’s zich niet durven te wagen.

Modulaire Eenvoud

Oude ontwerpen maakten onderhoud van 4-wheel drive voertuigen omslachtig en tijdrovend. Traxxas heeft een betere manier. Van de Slash 4×4’s modulaire ontwerp kan de gehele voorsectie worden verwijderd met slechts vijf schroeven, en de achterste sectie met slechts vier schroeven. In minder dan een minuut met een power schroevendraaier, heb je volledige toegang voor een gemakkelijk onderhoud en aanpassingen.

Authentieke Short-Course Style

Slash 4×4’s Race Replica bodies zijn volledig gedecoreerd met erkende logo’s en afbeeldingen voor de totale authenticiteit. niet. Elk voertuig is uitgerust met een nauwkeurige weergave van de full-size band, waardoor de Slash 4X4 ultieme realistische prestaties en besturing heeft. Wielen maken het plaatje compleet; het aanbieden van gelijke delen stijl en kracht, Slash 4X4 is voorzien van een nieuw SCT Split Spoke ontwerp en kleuren gegoten “beadlock” detail. Volledig compatibel met de fabriek Traxxas en aftermarket banden, de wielen hebben ook 12mm hexes en dezelfde offset als Slash 2WD.

Bewezen, Klasse-Toonaangevende, Velineon borstelloze power

Het Slash VXL’s Traxxas Velineon borstelloze power systeem definieert een hele nieuwe generatie buitensporige elektrische stroom die geen beperkingen kent. Geef de spanning en er komt snelheid in vloedgolven van kracht ingezet door de precisie gashendel. Het Velineon 3s Brushless Power System beschikt over systeemonderdelen die samenwerken als een geoptimaliseerd pakket, van de gepatenteerde Traxxas High-Current connector tot aan de custom-gewikkelde motor. Het is samen ontwikkeld vanaf het begin om de ultieme efficiency te leveren, snelheid, en run-time samen met nauwkeurige gasrespons en verfijnde controle. 3355R VXL-3s Waterdichte borstelloze prestaties, van Traxxas alleen: ongekend snel en gemakkelijk te gebruiken. Gewoon aansluiten en het werkt, geen speciale kennis of programmeerkennis vereist.

Velineon VXL-3s Electronic Speed Control

De Velineon VXL-3s snelheidsregeling is geladen met hoogwaardige technologie om maximaal vermogen precies te leveren aan de motor. Hij is ontworpen voor de huidige batterij technologie en daarbuiten. Twee-traps lage spanning detectie biedt volledige LiPo compatibiliteit, waaronder krachtige 11,1 volt 3S packs!

Prijzen