Traxxas Slash 4×4 Ultimate TQI TRX68077-4 zonder Accu en Lader

Vanaf: 579,95

Dit is de definitie van ultieme performance, de NIEUWE SLASH Ultimate

De volgende generatie Slash 4X4 Ultimate ontketent Ready-To-RACE® prestaties op het hoogste niveau. Het geheel nieuwe Low-CG (zwaartepunt) chassis en Traxxas Stability Management biedt superieure handling en een maximale hoek snelheid. Ruwe spoor controle wordt versterkt door nieuwe high-volume, hard-geanodiseerd GTR schokbrekers met PTFE-gecoate cilinders om soepele vering en consistente demping, ronde na ronde te leveren. Slash lage zwaartepunt ontwerp en de state-of-the-art vering van de 4X4 Ultimate gecombineerd met bliksemsnelle besturing, perfecte handling, en nauwkeurige controle zetten de standaard voor de short-course prestaties. Het TQI 2.4GHz Radio systeem met Traxxas Link Wireless en in de Slash 4X4 Ultimate’s in de fabriek geïnstalleerde telemetrie sensoren zorgen voor real-time data weergave en zetten de standaard voor het tunen met gemak en veelzijdigheid. Om dit echt de ultieme Slash 4X4 te maken, zijn de specs aangevuld met bijna elke af fabriek optie die beschikbaar is, van aluminium onderdelen voor de ophanging tot aan een verzegeld, siliconen gevuld differentieel. Simpel gezegd, dit is de beste van het beste.

Traxxas Stability Management

Traxxas Stability Management (TSM) maakt het mogelijk om alle extreme kracht, snelheid en versnelling die in de Traxxas modellen worden ontwikkeld en waardoor het veel gemakkelijker om het voertuig op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton, en zelfs ijs en sneeuw te controleren. Punch hem van zijn lijn en TSM gaat werken, voelt de richting van het voertuig en maakt stuurcorrecties om onmiddellijk het bieden van vol gas acceleratie zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt in bochten, waardoor u de eerste intuïtieve correcties in de lijn van het voertuig te behouden, dan hamer op de gashendel om eerder in de bocht gas te kunnen geven voor veel grotere snelheden. Remmen is drastisch verbeterd omdat TSM zorgt voor elektronische correctie en de Traxxas trucks stabiliseert totdat ze volledig tot stilstand zijn gekomen. Traxxas TSM biedt alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder inbreuk te doen op rijplezier of onverwachte bijwerkingen die worden gevonden bij andere systemen zoals het drastisch verminderen van de draaicirkel, rem hulp die een time-out (stopt) heeft, gaspedaal beperkingen, en een algehele losgekoppeld rijgevoel. Traxxas ingenieurs ontwikkelden superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, met precisie elektronische componenten om een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond te creëren, zonder ooit gas te beperken. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door het aanpassen van de schuifregelaar in de Traxxas Link app. Het resultaat is sneller rijden, met meer gemak en meer plezier. In feite kan de bestuurder niet eens beseffen hoeveel TSM helpt totdat het wordt uitgeschakeld en hun rijvaardigheden wordt getest zonder deze!

Alles is waterdicht en Traxxas-taai zoals je kunt verwachten. Dit is short-course prestatie op een heel nieuw niveau!

TSM VOORDELEN

TSM maakt Traxxas voertuigen gemakkelijker om te rijden, vooral op losse ondergrond

TSM maakt het rijden leuker doordat de bestuurder harder kan versnellen en sneller zijn met veel meer controle

TSM werkt om voertuigen op ruwe oppervlakken te stabiliseren als de gyro-effect van de spinnende voorwielen blijft “bijsturen” wanneer het voertuig in de lucht is

TSM verbetert drastisch remprestaties, en voorkomt dat het voertuig uit de bocht vliegt

TSM geeft snellere bocht snelheden

TSM beperkt nooit gas (of fun!)

TSM zorgt dat de bestuurder harder kan versnellen bij het verlaten van een bocht

TSM werkt onzichtbaar op de achtergrond De bestuurder behoudt het verbonden voelen met de auto De mate van de TSM ondersteuning is volledig instelbaar

TSM kan worden uitgeschakeld of ingesteld met de TQI Transmitter

TSM is volledig compatibel met Traxxas Link

TSM vereist geen gecompliceerde opzet of instructies.

Hoge capaciteit GTR Shocks

Prestatie bewezen in extreem terrein door de Revo en Summit modellen, Traxxas GTR schokdempers vertegenwoordigen de top van de vering technologie en hebben de standaard gezet voor short-course demping en controle. De Schokbreker lengte is aangepast voor de Slash 4X4 Ultimate om spoor-volgende veerweg te leveren, en de hard-geanodiseerde schokbreker behuizingen met 13mm boringen kunnen tot 76% meer olie bevatten dan Ultra Schokbrekers van de standaard Slash 4×4’s. De GTR schokbrekers zijn voorzien van PTFE-gecoate boringen voor bijna wrijvingsloze zuiger slagen, en hun gladde titanium-nitride gecoate assen weerstaan schuren, de duurzaamheid is verhoogt en elimineren “plakken.” De schokbrekers worden afgedicht door unieke X-ringen om olie binnen te houden en weren vuil voor een soepele, consistente demping en zachte vering, ronde na ronde. Tussen runs, veervoorspanning en rijhoogte veranderingen is net zo eenvoudig als het draaien van de schroefdraad veer kragen – geen clips of spacers nodig.

Laag-CG Chassis

Slash 4X4 Ultimate prestaties verfijning begint met een Low-CG (laag zwaartepunt) onderstel dat anders is dan alles wat je eerder hebt gezien. De batterij en de elektronica zitten zo laag mogelijk in het chassis, om het gewicht laag in het chassis te positioneren. Kaarsrechte, indrukwekkende versnelling met de Slash 4X4 Ultimate Extreme Brushless Kracht en 4WD vereisen een chassis dat niet zal buigen onder belasting. Om de nodige stevigheid te bieden, is het chassis versterkt door geïntegreerde ribben die in een driehoekige structuur geoptimaliseerd voor de belastingen ingevoerd door de vering en aandrijflijn. Onderkant van het chassis is ultra-glad om de luchtweerstand te verminderen en haken te voorkomen bij rijden op de baan of brandende routes in uw achtertuin. Het ontwerp van het laag-CG verhoogt drastisch hoek snelheid en stabiliteit, ongeacht waar u rijdt. Op de renbaan, zorgt het lage zwaartepunt van de Slash 4X4 Ultimate dat de high-output Velineon brushless kracht wordt gekanaliseerd naar de baan met superieure tractie, wat resulteert in harder lanceringen en snellere rondetijden.

Het meest geavanceerde Ready-To-RACE® Radio Systeem van de wereld

Nu draadloos verbonden met de Traxxas Link App

De Traxxas TQI gepaard met de Traxxas Link App is het meest geavanceerde, feature-rijke, Ready-to-RACE® radiosysteem dat beschikbaar is. Nu is TQI draadloos verbonden met de nieuwste Traxxas Link App voor ultieme gemak en controle. Het TQI radio-systeem is uitgerust met de Traxxas Link Wireless Module met spannende functies, zoals instant Bluetooth®-connectiviteit; de toegang tot het volledige scala van krachtige TQI tuning en telemetrie gereedschappen via een intuïtieve high-definition grafische interface; en de mogelijkheid om een ​​vriend op afstand te monitoren en het hebben van real-time telemetrie terwijl u zich richt op duwen op de gashendel. Uw bijrijder kan zelfs aanpassingen voor u doen, op afstand, terwijl u rijdt. Geen enkel ander radio-systeem kan dat doen. Net als de snelheid en prestaties die de Traxxas ingenieurs in de voertuigen hebben gestopt, de kracht en het vermogen van TQI en Traxxas Link breidt uw plezier uit in alle nieuwe territoria. Alleen van Traxxas, de snelste naam in Radio Control.

De TQI 2,4 GHz micro-ontvanger past gemakkelijk in een voertuig, en is voorzien van dual-channel uitgangen voor eenvoudige installatie in voertuigen met dubbele besturing servo geen Y-harnas nodig! De geïntegreerde LINK knop maakt het snel en gemakkelijk om de ontvanger te binden, en de twee-kleuren LED geeft kracht op en bind status fool-proof controle en gemak. Traxxas Link Model Memory maakt dat de ontvanger TQI 2.4GHz tot dertig modellen herkent met Traxxas Link. Gewoon inschakelen ban de zender en rijden. In het geval van het signaal verlies als gevolg van een toevallige uitschakeling of lege batterijen, zal de ontvanger automatisch de gashendel terug naar neutraal zetten en behoudt de laatste opgedragen stuurstand. De Fail Safe programmering dis is ingebouwd hoeft niet te worden ingesteld of geactiveerd. Drie telemetrie poorten zijn opgenomen in de 5-kanaals ontvanger om real-time gegevens van uw Traxxas model naar de TQI zender te verzenden.

Telemetrie-ready 5-kanaals 2,4 GHz micro-ontvanger

  • Hoogvolume, hard-geanodiseerd en PTFE-gecoate GTR schokdempers
  • Geschilderde Race Replica Bodies
  • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium CHubs
  • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium besturing blokken
  • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium achternaaf dragers
  • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium asmoeren
  • Verstelbare voorste en achterste swaybar

Prijzen