Traxxas Slash 2WD electro short course RTR 2.4GHz TRX58024 Zonder Accu, Lader

Vanaf: 264,00

De Traxxas Slash Pro 2WD Short-Course Truck! Intense Short-Course Race Actie!

De bekroonde Traxxas Slash Short-Course Race Truck plaatst je in de bestuurders stoel voor een intens spatbord-aan-spatbord gevecht, hoogvliegende off-road actie. De full-scale Short-Course Race Trucks belichamen de geest van Traxxas R/C met hun extreme 900+ pk racemotoren volgas, vuil verslindede power slides, reusachtige veerweg, en Supercross-stijl grote lucht sprongen. De Traxxas Slash brengt alle actie naar huis zodat je de high-speed head-to-head competitie op de baan of in uw eigen achtertuin kunt ervaren. De Slash werd geïnspireerd door de TORC™ (DE Traxxas Off-Road Championship™) Pro 2WD klasse. De Pro 2WD klasse specificeert achterwielaandrijving vrachtwagens speciaal gebouwd om te vliegen over sprongen en rippen vol gas door de bochten. De Traxxas Slash daagt je uit voor een geheel nieuwe manier om je rijvaardigheid te testen. De 4-wiel onafhankelijke ophanging is zorgvuldig afgestemd op de Pro 2, om rijden en handling ervaring zo dicht mogelijk te repliceren. De op schaal banden zorgen voor precies de juiste hoeveelheid van de beet en dikke verblindende wolken vol stof.

Gemodificeerde Kracht

De Titan 12T 550 gemodificeerde motor is ontworpen voor een ongelooflijke motor vermogen met vrijwel onderhoudsvrije werking en langdurige prestaties. De geïntegreerde koelventilator van de Titan 12T 550 motor trekt koele lucht door de motor om temperaturen laag te houden. De luchtstroom wordt gerouteerd via vent tunnels gegoten in de motor plaat. Een koeler lopende motor komt neer op hogere snelheden, een langere looptijd, en een langere levensduur van de motor. De XL-5 Electronic Speed ​​Control biedt een hoge stroom handling, EZ-Set® één knop setup, en soepele hoogfrequente controle. Drie rijd profielen, lage spanning detectie, thermische beveiliging uitschakeling, vergulde connectoren, en ongelooflijk lage weerstand zijn allemaal functies die u zou verwachten en die alleen beschikbaar zijn op een dure andere regelaars. De batterijen van heden slaan meer en meer energie op in hun cellen, en traditionele batterijconnectoren kunnen dit niet meer bijbenen. De meegeleverde gepatenteerde Traxxas High-Current Connector opent de deur voor onbeperkte stroom.

Precision 2.4GHz controle Radio System

Met het TQ™ 2.4GHz radio-systeem, kun je gewoon overschakelen. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op het hebben van plezier. Ergonomisch ontwerp van de TQ is comfortabel voor een hele dag rijden, en zijn strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is schade.

Verzegelde Elektronica breidt uw Driving Fun uit!

Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van de exclusieve waterdichte, verzegelde elektronica in de E-Maxx die je de vrijheid geeft om te rijden waar je wilt door water, modder, sneeuw en andere natte omstandigheden, voorwaarden die normaal niet mogelijk zouden zijn geweest. De Traxxas Slash is Ready-To-Race met deze waterdichte technologie. De VXL-3 snelheidsregeling, een hoog koppel servo en mini-ontvanger zijn afgedicht voor bescherming tegen de elementen waardoor je de vrijheid hebt om naar plaatsen te gaan die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld vol avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Slash.

Traxxas serieuze PK’S

De Slash is uitgerust om met serieuze pk’s om te gaan, met functies zoals de geavanceerde Revo®-spec Torque-Control™ slipper clutch. Het patent is aangevraagd en het ontwerp levert een goede werking, nauwkeurige afstelling en consistente grip, ook indien hij gemarteld word met enorme hoeveelheden pk’s. Nieuwe upgrades voor de Slash onder meer hoogwaardige hex hardware, metalen precisie spanschroeven met zware stangkoppen, en grotere 5x11mm rubber afgedichte kogellagers in de wielen. De transmissie is versterkt met stevige nieuwe stalen tandwielen. Met zoveel snelheid beschikbaar, wordt de Slash uitgerust met een geheel nieuwe digitale high-torque en stuur servo, waterdicht en voor bliksemsnelle stuurreacties en vertrouwenwekkend precisie.

Training Mode™

Iedereen kan met Traxxas ‘exclusieve, gepatenteerde Training Mode rijden in race-actie. Met een druk op een knop kunt u volgasvermogen beperken tot 50%. Dit maakt het mogelijk voor jonge of nieuwe bestuurders om hun controle vaardigheden veilig te ontwikkelen voordat de volle kracht van de machtige Titan 12T motor zich ontwikkeld. De Slash is perfect voor bestuurders op alle niveaus. Training-modus maakt het zelfs eenvoudig om de zender over te dragen aan je vrienden die nog nooit eerder een radiografisch bestuurbare vrachtwagen hebben gereden.

Dit model wordt geleverd zonder Accu en lader, dit kunt u kiezen bij de artikel opties

QUICK FEATURES VAN DE SLASH (#58024)

 • Verkrijgbaar in vier Race Replica versies met officieel gelicenseerde verf en afbeeldingen: Rood, Blauw, Rood/Zilver en Blauw/Zilver
 • Titan® 12-Turn 550 gemodificeerde motor
 • XL-5 waterdichte elektronische snelheidsregeling
 • Water verzegelde ontvanger en stuurservo
 • Metalen tandwielen Magnum 272™-transmissie
 • Revo®-spec torque-control™ slipper clutch
 • Verstelbare stalen spanschroeven met gevangen stangkoppen
 • Schaal ProGraphix® truck body
 • De banden zijn op gesatineerde 2.2″ Slash wielen gemonteerd
 • Poedercoating progressief gedrag witte veren
 • De ESC en de ontvanger direct gemonteerd op het chassis
 • Inbegrepen optionele 23-tand tandwiel
 • Gigantische snelheid van 50 Kmh+

Prijzen