TRAXXAS Rustler grün RTR zonder Akku/Lader

Vanaf: 259,95

De Traxxas Rustler XL-5 is een innovatieve terreinwagen met waterproof elektronica en een krachtige motor. Hierdoor haalt u onder elke weersomstandigheid een topsnelheid van maar liefst 60 kilometer per uur. En dankzij de meegeleverde 4 Ampère DC piekdetectie snellader beperkt u de downtime en maximaliseert u de runtime. Start vandaag nog met racen over de meest ruige terreinen met de Traxxas Rustler XL-5.

Nieuw design
De Traxxas Rustler XL-5 heeft een prachtig vernieuwd design. Dit design sluit nog beter aan bij de topprestaties die u van dit racemonster mag verwachten. Vanaf vandaag steelt u niet alleen op het gebied van prestaties de show met deze terreinwagen, maar ook op het gebied van ontwerp. Iets wat u gerust aan de ontwerpers van Traxxas kunt overlaten. Het design zorgt er ook voor dat u veel preciezer de auto kunt besturen en meer tractie geniet.

Rugged behuizing
Rugged staat voor producten die een stootje kunnen hebben en bestand zijn tegen de zwaarst mogelijke omstandigheden. De Traxxas Rustler XL-5 is uitgerust met een rugged behuizing, wat betekent dat u met deze terreinwagen alle kanten op kunt. Geen ondergrond is te zwaar voor dit RC-voertuig en dankzij de stevige behuizing hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging van materiaal of elektronica. Zelfs bij zware storm is het mogelijk om met de Traxxas Rustler XL-5 te gaan racen.

Beter, sneller, meer grip
De Traxxas Rustler XL-5 is een flinke verbetering ten opzichte van eerdere terreinwagens die werden uitgebracht door Traxxas. Dit model is in alles beter dan zijn voorgangers. Zo geniet u dankzij de krachtige Titan 12-Turn Modified 550 motor van meer vermogen, merkt u direct de betere en soepelere besturing, haalt u hogere topsnelheden en heeft u beter grip door verbeterde onderdelen. Hierdoor wordt racen kinderspel en hoeft u nergens in te boeten aan prestaties.

Waterproof elektronica
De belangrijkste onderdelen van de Traxxas Rustler XL-5, waaronder de Titan 12-Turn motor en de XL-5 Electronic Speed Control zijn voorzien van een waterproof behuizing. Deze behuizing maakt het mogelijk om ook onder natte omstandigheden te blijven racen. Denk daarbij aan een stevige regenbui, maar ook bijvoorbeeld sneeuw of ijs. Daarnaast is het vanaf vandaag ook mogelijk om over een modderig pad te rijden, zonder dat u bang hoeft te zijn voor schade aan de kostbare elektronica van uw Traxxas RC-voertuig.

Motorkoeling
Wanneer u op hoge snelheid rijdt met een RC-voertuig wordt de motor al snel warm. Op zich is dit geen probleem, maar wel als het gaat om de levensduur van de elektronica, de maximale snelheid en de hoeveelheid onderhoud die nodig is. Met de Traxxas Rustler XL-5 hoeft u hier niet bang voor te zijn. De motor is voorzien van geïntegreerde ventilatoren die ervoor zorgen dat de motor niet te warm wordt. Hierdoor kunt u op hoge snelheid blijven racen, zonder dat de prestaties minder worden en zonder dat u voortdurend onderhoud moet plegen.

Training Mode
Een belangrijke feature van de Traxxas Rustler XL-5 is de mogelijkheid om in Training Mode te racen. In deze modus schakelt de Electronic Speed Control het vermogen automatisch met 50% terug, zodat de auto een stuk minder snel gaat. Deze modus is ideaal voor beginnende bestuurders of kinderen. Voor kinderen is het namelijk een stuk veiliger als de auto minder hard gaat en voor beginnende bestuurders is het een mooie manier om de auto eerst volledig onder controle te krijgen. Na voldoende oefening kunt u dan op volle snelheid gaan racen.

TQi 2,4 GHz Radiosysteem
De Traxxas Rustler XL-5 bestuurt u met het TQi 2,4 GHz radiosysteem. Dit systeem bestaat uit een professionele afstandsbediening en een ontvanger op de RC-terreinwagen. Ideaal aan deze controller is dat er geen kanalen of frequenties gekozen hoeven te worden, de afstandsbediening staat al goed ingesteld. Daarnaast heeft de controller een ergonomisch design zodat u probleemloos de hele dag door comfortabel kunt blijven scheuren met uw Rustler XL-5.

4 Ampère piekdetectie snellader
Niemand vindt het fijn wanneer de batterij van zijn op afstand bestuurbare voertuig leeg is. Dit betekent namelijk dat u enkele uren niet kunt genieten van uw voertuig. Gelukkig wordt bij de Traxxas Rustler XL-5 standaard een 4 Ampère snellader met piekdetectie meegeleverd. Deze lader maximaliseert runtime en minimaliseert downtime. Handig is de LED-indicator die groen blijft knipperen zolang de batterij wordt opgeladen en een constant groen licht zodra de batterij volledig is opgeladen. Dankzij piekdetectie wordt uw batterij keer na keer volledig opgeladen en wordt er voorkomen dat uw batterij ‘overladen’ wordt.

Krachtige batterij
De topprestaties van de Traxxas Rustler XL-5 zijn mede mogelijk dankzij de krachtige Traxxas 3000 mAh batterij. Deze batterij heeft niet alleen een hoge weerstand en is gemaakt van premium kwaliteit, maar kan ook nog eens communiceren met de meegeleverde snellader. Door te communiceren worden de optimale laadinstellingen ‘afgesproken’ en wordt de batterij snel opgeladen.

Optimale stabiliteit
Wanneer u op hoge snelheid over diverse terreinen scheurt, is het belangrijk dat de Traxxas Rustler XL-5 een stabiele wegligging heeft. Dankzij verbeterde technologie en optimale onderdelen is die stabiele wegligging bij dit Traxxas model gegarandeerd. Schommelingen in de stabiliteit worden automatisch gecorrigeerd, zodat u altijd recht blijft met de Traxxas Rustler XL-5. Daarnaast zorgt het stijve materiaal van onder andere het chassis en de behuizing voor de topprestaties die horen bij een RC-voertuig van Traxxas. Ideaal voor een hele dag plezier op hoge snelheid.

Specificaties
• Lengte: 445 mm
• Hoogte: 178 mm
• Gewicht: 1,69 kg
• Wielbasis: 289 mm
• Schokdempers voor: Long
• Schokdempers achter: XXLong
• Banden voor: Alias Ribbed 2,8”
• Banden achter: Alias Step-Pin 2,8”
• Wielen voor: 2,8” Mirror-Chrome (All-Stars)
• Wielen achter: 2,8” Mirror-Chrome (All-Stars)
• Electronic Speed Control: XL-5 Electronic Speed Control
• Motor (elektrisch): Titan 12T 550 (12-Turn 550)
• Servo: High Torque waterproof
• Afstandsbediening: TQi 2,4 GHz Radio
• Ontvanger: TQi 3-kanaals Micro
• Transmissie: Magnum 272
• Chassis materiaal: Composite Nylon
• Topsnelheid: 60 kilometer per uur

Prijzen