Traxxas Rustler 4X4 VXL Brushless ORANJE

Vanaf: 449,95

DE RC STADIUM TRUCK OPNIEUW GEDEFINIËERD trxxs-winkel.nl

De gloednieuwe Rustler® 4X4 VXL is een snellaadbare wheelie-machine die de snelheid en de klassieke stijl van de bestverkopende Rustler vastlegt en injecteert met brute vierwielaandrijvingsprestaties, verhoogde duurzaamheid en nog meer plezier! Begraaf het gaspedaal en de Rustler 4X4 VXL lanceert zijn voorwielen naar de hemel terwijl het de grond eronder versnippert. Onder het slanke, klikloze lichaam levert de heavy-duty aandrijflijn extreme Velineon® borstelloze paardenkrachten. De grotere Talon™ EXT wielen en banden bieden veelzijdigheid en grip voor elk terrein, van achtertuinpaden tot betonnen skateparken. Rustler 4X4 VXL vernietigt de concurrentie en wordt de nieuwe prestatie en leuke standaard voor 4X4 stadion-trucks!

VOLLEDIG-NIEUW CHASSIS

Het geheel nieuwe low-CG-chassis positioneert het gewicht laag voor agressieve handling. De wielbasis is 20 mm verlengd voor de perfecte balans tussen stabiliteit en snelle respons. Borstelloze Velineon-kracht stroomt door een grotere slipkoppeling van Revo®-Spec en nieuwe extreme aandrijfassen voor zwaar gebruik om de prestaties en sterkte te garanderen.

Zelf Oprichtend

De Rustler 4X4 VXL maakt gebruik van Traxxas ‘gepatenteerde Self-Righting-functie om het plezier aan de gang te houden, zelfs wanneer u zich laat meeslepen met de wheelies of deze grote slag op zijn kop zet. Druk gewoon op een knop op de TQi-zender en in de meeste gevallen is de Rustler 4X4 VXL binnen enkele seconden weer op zijn wielen en klaar voor meer actie!

CLIPLESS BODYBEVESTIGING

Net als het vlaggenschip E-Revo maakt de Rustler 4X4 VXL gebruik van een cliploos vergrendelingssysteem voor veilige bevestiging en snelle verwijdering en installatie met één hand. De slanke, aerodynamische behuizing heeft een robuuste interne structuur en externe rolloverbescherming voor een lange levensduur en duurzaamheid van Traxxas-Tough™.

NIEUW LAAG CG-CHASSIS

Rustler 4X4 rijdt op een nieuw low-CG-chassis dat 20 mm is verlengd voor extra stabiliteit. Het lage zwaartepunt en de brede spoorbreedte helpen de Rustler 4X4 in de bochten geplant te blijven voor opwindend plezier op hoge snelheden.

Modulair chassis

Het geheel nieuwe modulaire chassis van de Rustler 4X4 is voorzien van voor en achter schotten die gemakkelijk met slechts een paar schroeven kunnen worden verwijderd. In minder dan een minuut met een elektrische schroevendraaier hebt u volledige toegang voor eenvoudige service en aanpassing.

Velineon 3500 Motor

Een sensorloze Velineon 3500 kV-motor levert extreme prestaties met bijna geen onderhoud. Neodymium-magneten met ultrahoge temperatuur, lagers voor hoge snelheid en een nauwkeurig, 4-polige gebalanceerde rotor zorgen voor een soepele loop en een lange levensduur.

VXL-3s ESC

De waterdichte Velineon VXL-3s snelheidsregeling zit boordevol technologie om maximaal vermogen te leveren. Groot koellichaam, geïntegreerde aan / uit-schakelaar en drie programmeerbare schijfprofielen bovenaan de lijst met functies. Tweetraps laagspanningsdetectie maakt volledige LiPo-compatibiliteit mogelijk, inclusief krachtige 11.1-volt 3S-packs!

Waterdichte ontvangerbox

De innovatieve waterdichte ontvangerbox van de Rustler biedt gemakkelijke toegang tot de ontvanger. De antenne en servodraden lopen netjes door een gepatenteerde waterdichte afdichting om de ontvanger tegen water te beschermen. Wat het weer ook is, Rustler 4X4 is klaar voor actie!

5-kanaals ontvanger met Failsafe

De TQi 2,4 GHz-ontvanger slaat tot dertig Traxxas Link™ -zenders in het geheugen op. Geïntegreerde telemetriepoorten maken het mogelijk om real-time gegevens van uw Traxxas-model naar de TQi-zender te verzenden. Bij signaalverlies keert de ontvanger automatisch terug naar neutraal en neemt de laatste stuurpositie in.

Nieuwe Talon EXT 2.8″ banden en zwarte chromen wielen

De grote 2.8″ zwarte chromen wielen van de Rustler bieden een overweldigende bodemvrijheid en een indrukwekkende aanwezigheid. De Talon™ EXT-banden hebben een vierkant, geschoeid en agressief loopvlakontwerp om te graven in grind, vuil en gras voor een ongelooflijke 4X4-tractie en een enorme hechting.

Ultra Schokbrekers

Met olie gevulde Ultra Shocks maken gebruik van dubbele X-ring technologie voor een perfecte afdichting en zijdezachte prestaties. De grote oliecapaciteit en het robuuste ontwerp absorberen grote sprongen en off-road mishandeling voor soepele rijprestaties. Ze zijn eenvoudig af te stemmen op een breed scala aan beschikbare oliën, veren en zuigers.

Toegang met enkele schroef op de motor

De innovatieve motormontage van de Rustler 4X4 houdt de Velineon 3500-motor stevig op zijn plaats en komt onmiddellijk met slechts één schroef los. Gear-mesh aanpassingen zijn snel en gemakkelijk.

Digitale High-Torque waterdichte stuurservo

De extreme snelheid en snelle reflexen van de Rustler 4X4 vereisen een stuurservo die zowel sterk als snel is. De meegeleverde digitale high-speed, high-torque servo heeft kogellagers voor nauwkeurige controle en snelle reflexen.

Revo-Spec olie gevulde differentiëlen

De heavy-duty olie-gevulde differentiëlen voor en achter van Rustler 4X4 VXL maken gebruik van inwendige onderdelen van staaltandwiel voor maximale duurzaamheid. Siliconen pakkingen en X-ring afdichtingen stellen u in staat de hoeveelheid vergrendelingsactie af te stemmen door de viscositeit van de vloeistof in de differentiëlen te variëren.

Nieuwe voor- en achterbumpers

Sterke versterkte bumpers beschermen het chassis tegen stoten. De speciaal ontworpen voorbumper biedt een hoge naderingshoek waardoor de Rustler gemakkelijk over obstakels kan klimmen. De achterbumper monteert een perfect geplaatste wheelie bar om te helpen voorkomen dat de Rustler 4X4 VXL van zijn explosieve kracht terugkantelt.

FEATURES

VXL-3s ™ Waterdichte elektronische snelheidsregeling

  • Drie programmeerbare Drive-profielen:
  • Sportmodus – vooruit / achteruit / achteruit
  • Race-modus – vooruit / rem
  • Training Mode ™ – 50% vooruit / rem / 50% achteruit (gepatenteerd)

Wat zit er in de doos:
Rustler 4X4 VXL met Velineon® VXL-3’s en 3500kV motor
Snelstartgids
TQi ™ 2,4 GHz-radiosysteem
Onderhoudsgereedschap van hoge kwaliteit

Wat je nodig hebt:
batterijen
Rustler 4X4 VXL vereist een enkele NiMH- of LiPo-batterij. Bekijk de volledige lijst met batterijen

Charger
Traxxas EZ-Peak Live-oplader (# 2971) wordt aanbevolen voor eenvoudige en snelle oplaadprestaties

AA Alkaline batterijen
Vier AA-alkalinebatterijen voor de zender

Prijzen