Traxxas Hoss 4×4 VXL 3S Brushless Monster Truck TSM RTR Groen

Vanaf: 499,00

Traxxas Hoss 4×4 VXL 3S Brushless Monster Truck 1/10 TSM RTR Groen TRX90076-4G

Pre-order nu en krijg de Traxxas Hoss en krijg hem als eerste, deze auto kunt u bestellen per pre-order en is alleen af te halen in 1 van onze winkels eerste maand niet online te bestellen

INNOVATIE

Traxxas gebruikt technologie en innovatie om een leuke en opwindende RC-ervaring te leveren met meer kracht, snelheid en gemak dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Versterkte voor- en achterbumpers
Sterk versterkte bumpers beschermen het chassis tegen stoten. De speciaal ontworpen voorbumper zorgt voor een hoge oploophoek waardoor de Hoss gemakkelijk over obstakels kan klimmen. Op de achterbumper is een perfect gepositioneerde wheeliebar gemonteerd om te voorkomen dat de Hoss 4X4 VXL achterover klapt onder zijn explosieve kracht.

Nieuwe ProGraphix Body
De agressieve ProGraphix ™ -body van de Hoss 4X4-monstertruck wordt getrimd en voorgelakt met de reeds aangebrachte emblemen. Stevige interne verstevigingen behouden de integriteit van de carrosserie, terwijl daksleden bescherming bieden bij het omslaan van de auto om het lichaam er fris uit te laten zien.

Sledgehammer-banden en 2,8” zwarte chromen wielen
Grote 5,3” Sledgehammer-banden combineren een uitstekende bodemvrijheid met echt modderplezier. Het profielontwerp met open blokken klauwt in grind, vuil en gras voor een zekere 4X4-tractie op bijna elk oppervlak. De heavy-duty rubbersamenstelling is speciaal ontwikkeld om scheuren te weerstaan en hecht uitzonderlijk goed op de agressieve zwarte chromen wielen.

Veilige bodygrendel
Hoss ‘cliploze ProGraphix®-body wordt op speciaal ontworpen schokbrekertorens gemonteerd. De gebruiksvriendelijke vergrendeling wordt onmiddellijk ontgrendeld met een snelle veegbeweging van een duim en wordt weer vergrendeld met een merkbare vergrendeling om u te laten weten dat hij stevig is vastgemaakt.

Modulair chassis
Het modulaire ontwerp van de Hoss 4X4 zorgt voor een chassis dat zowel sterk als gemakkelijk te onderhouden is. De schotten voor en achter kunnen gemakkelijk worden verwijderd met slechts een paar schroeven. Met een elektrische schroevendraaier heeft u in minder dan een minuut volledige toegang voor eenvoudig onderhoud en afstelling

Zwaar uitgevoerde armen van composiet
De heavy-duty draagarmen van Hoss zijn gemaakt van ons sterkste composietmateriaal en bieden precies de juiste hoeveelheid flex om breken te weerstaan, zelfs bij koud weer! Van skateparken tot 3 meter hoge hellingen, deze stevige armen zijn bestand tegen zelfs de meest straffende coureurs voor non-stop plezier achter het stuur.

Ultra schokbrekers
Met olie gevulde Ultra Shocks maken gebruik van dubbele X-ringtechnologie voor een perfecte afdichting en zijdezachte prestaties. De grote oliecapaciteit en het robuuste ontwerp absorberen grote sprongen en offroad-misbruik voor soepele rijprestaties. Ze zijn gemakkelijk af te stemmen met een breed scala aan beschikbare oliën, veren en zuigers.

5-kanaals ontvanger met Failsafe
De TQi 2,4 GHz-ontvanger slaat maximaal dertig Traxxas Link ™ -geschikte zenders op in het geheugen. Geïntegreerde telemetrie-poorten zorgen ervoor dat real-time gegevens kunnen worden verzonden van uw Traxxas-model naar de TQi-zender. In het geval van signaalverlies, keert de ontvanger automatisch terug naar neutraal en houdt de laatste stuurstand vast.

VXL-3s ESC met ventilator
De waterdichte Velineon VXL-3s snelheidsregeling zit boordevol technologie om maximaal vermogen te leveren. Groot koellichaam, geïntegreerde aan / uit-schakelaar en drie programmeerbare rijprofielen staan bovenaan de lijst met functies. Tweetraps laagspanningsdetectie maakt volledige LiPo-compatibiliteit mogelijk, inclusief krachtige 11,1-volt 3S-packs!

Velineon 540XL Motor
Een sensorloze Velineon 540XL 2400 kV-motor levert extreme prestaties met vrijwel geen onderhoud. Neodymium-magneten met ultrahoge temperatuur, snelle lagers en een nauwkeurige, 4-polige uitgebalanceerde rotor zorgen voor een soepele werking en een lange levensduur.

Lengte:
20.24 inches (514mm)

Breedte:
13.10 inches (333mm)

Bodem vrijheid:
2.75 inches (70mm)

Gewicht:
6.3lbs (2.9kgs) zonder Accu

Hoogte:
8.34 inches (212mm)

Wielbasis:
11.62 inches (295mm)

Front Schokbreker Lengte:
Lang

Achter Schokbreker Lengte:
XX-Lang

Banden (voor-gelijmd):
5.3 inches (133mm) Tall Sledgehammer™

Wheels:
2.8 inches (71mm) Black Chrome

Snelheids Controle:
VXL-3s™

Motor (elektrisch):
Velineon® 540XL Brushles

Transmissie:
Single speed with Torque-Biasing Center Drive

Overall Drive Ratio:
10.99:1

Differentials:
Sealed, 2-gear

Chassis Structure / Material:
Modular composite tub

Brake Type:
Electronic

Drive System:
Shaft driven 4WD

Steering:
Dual bellcrank with integrated servo saver

Radio System:
TQi™ 2.4GHz 2-ch transmitter with #6533 TSM receiver

Servo:
Waterproof #2075

Top Speed (optional gearing):
60+ mph with 3-cell LiPo and 23/50 gearing

Skill Level:
1

Battery Compartment:
162mm x 50mm x 26mm*35mm with optional battery strap (included)

Prijzen