Traxxas Factory Five 1935 Hot Rod Truck Elektromotor 1:10 Auto

Vanaf: 304,00

TRAXXAS FACTORY FIVE HOT RODS verwachte levertijd kwartaal 4

De Traxxas Factory Five Hot Rods eren de begindagen van hot rodding toen grote kracht, helder chroom en gebogen staal de straten beheersten. Net als hun grote Factory Five-tegenhangers, combineren de Traxxas ’33 Coupe en ’35 Truck een modern chassisontwerp met opvallende prachtige carrosserieën. Rijdend op het 4-Tec 3.0-chassis, bieden de Traxxas Hot Rods een zinderende snelheid en vlijmscherpe reflexen met een tijdloos mooi uiterlijk. Mooi om te zien en nog leuker om te rijden, de Traxxas Factory Five Hot Rods voegen een klassiek tintje toe aan je RC-ervaring.

Klassieke ProGraphix®-body
Als je over de boulevard rijd, is snelheid misschien wel de koning, maar stijl overheerst. De Traxxas Hot Rods leveren een waanzinnig goed uiterlijk met diepe glanzende verf, wilde graphics en glanzende chromen accenten die passen bij hun zinderende prestaties

Replica banden en wielen
Grotere 4-Tec 3.0-banden en matzwarte Salt Flat-stijl wielen met spiegelverchroomde sierringen zorgen voor meer stabiliteit en verbeterde handling. De replica remschijven bevatten standaard 12 mm wielzeskanten en zijn voorzien van rode remklauwen.

Cliploze montage aan de voorkant
Beide Hot Rod-body’s behouden hun vloeiende hoodline zonder carrosserieposten met behulp van een voorste vergrendeling die in de schokbrekertoren is ingebouwd. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, verwijdert u gewoon de twee achterste clips en de hele behuizing glijdt er binnen enkele seconden af.

Hoogwaardige ophanging
De high-tech ophanging van de 4-Tec heeft nokken die in de armen zijn gegoten om de droop aan te passen. Suspension droop is de hoeveelheid neerwaartse beweging op de wielen. Door de droop-aanpassing kan de 4-Tec 3.0 worden afgesteld voor een betere stabiliteit in de hoeken.

Hex-hardware
De 4-Tec 3.0 maakt overal gebruik van professionele, hoogwaardige, metrische hex-drive hardware voor extra sterkte en eenvoudig onderhoud en reparatie. De roestbestendige afwerking met zwarte oxide zorgt voor een high-tech look en feel.

Met olie gevulde GTR-schokbrekers
Low-profile GTR-schokbrekers bieden de ultieme combinatie van prestaties en schaalnauwkeurig uiterlijk. Functies zijn onder meer drukblazen voor lucht/olie-scheiding en schroefdraadlichamen voor nauwkeurige rijhoogte en afstelling van de voorbelasting.

Geïntegreerde Servo Saver
Conventionele servo-savers verdienden een reputatie voor slordige besturing in auto’s op de weg. De 4-Tec 3.0 integreert de servosaver in de hoorn voor een nauwkeurige en responsieve bediening in alle situaties. Met een geïntegreerde kraag kan de veerspanning worden aangepast aan persoonlijke instellingen of baanomstandigheden.

Waterdichte stuurservo met hoog koppel
Een hoogwaardige hot rod heeft een krachtige stuurservo nodig voor responsieve prestaties, en Traxxas levert met de 2075-servo met hoog koppel. Deze waterdichte stuurservo maakt gebruik van O-ringafdichtingen om het plezier in stand te houden als het nat wordt. Waterdicht voor actie onder alle weersomstandigheden, de 2075 biedt 125 oz-in stuurspier.

Waterdichte ontvangerbox
Rijden in de echte wereld vereist omgaan met de elementen. De 4-Tec 3.0 wordt volledig beschermd geleverd met een gepatenteerde waterdichte ontvangerbox. De innovatieve ontvangerbox houdt de micro-ontvanger droog, zelfs bij het slechtste weer.

Gegoten draadhouder
Een simpele draadklem zou niet op zijn plaats zijn bij dit hightech chassis. De ingenieurs van Traxxas ontwierpen een kunstmatig gevormde draadhouder om de bedrading veilig uit de weg te houden.

High-Current Connector
De Traxxas iD® High-Current Connector leidt het maximale vermogen van uw batterij naar de elektronica van de 4-Tec. Met deze innovatieve connector kunnen uw met iD uitgeruste oplader en batterij ook communiceren. Dit zorgt voor optimale laadinstellingen die specifiek zijn voor uw batterij, voor sneller, veiliger, vollediger opladen en een langere levensduur van de batterij.

Fixed Gear Mesh-systeem
Het instellen van het perfecte tandwielspeling kan een ingewikkeld en moeizaam proces zijn. Traxxas elimineert het gedoe met zijn innovatieve vaste positioneringssysteem. Gebruik de handige tabel in de gebruikershandleiding om het juiste gat voor uw rondsel te selecteren.

Met rubber afgedichte kogellagers
Nauwkeurige, met rubber afgedichte lagers bieden super lage wrijvingsprestaties en maximale bescherming in stoffige omgevingen. Deze vrijwel onderhoudsvrije lagers worden gebruikt op alle blootgestelde locaties op de auto.

Eendelige aandrijfassen
Stalen aandrijfassen uit één stuk besparen gewicht en sturen het vermogen rechtstreeks naar de wielen voor bliksemsnelle reactietijden. Verlengde aandrijfcups zorgen voor maximale articulatie en ultieme duurzaamheid.

Stalen centrale aandrijfas
4-Tec 3.0 verdeelt het vermogen over alle vier de wielen via een centrale aandrijfas uit één stuk. Er zijn geen dogbones om te dragen en geen drive cups om te wiebelen. De stalen aandrijfas loopt recht en recht met een middensteunlager om het hoge toerental van Velineon borstelloze upgrades aan te kunnen.

Bewezen afgedichte differentiëlen
Het 4-Tec 3.0-chassis heeft hetzelfde afgedichte, afgeschuinde differentieel voor en achter als de ultrarobuuste Slash 4X4. Stem de prestaties af door de viscositeit van de vloeistof binnenin te variëren.

Wat zit er in de doos:
Traxxas Factory Five replica Hot Rod, Ready-To-Race® Model met Titan® 12T 550 Motor
XL-5™ waterdichte elektronische snelheidsregeling
TQ™ 2,4 GHz-radiosysteem
Snelstartgids
Onderhoudsgereedschap van hoge kwaliteit
Optioneel hogesnelheidspinion

Wat je nodig hebt:
Batterijpakket
Traxxas Hot Rods vereisen het gebruik van een 7-Cell NiMH flat pack of 2-Cell LiPo-batterij uitgerust met een Traxxas High Current Connector.

Oplader
Traxxas EZ-Peak Plus (model #2970) aanbevolen. Klik hier voor een volledige lijst van Traxxas-opladers.

AA-alkalinebatterijen
Gratis meegeleverd

Prijzen