Traxxas Bandit VXL Brushless Blauw/Groen, met TSM TRX24076-4B

Vanaf: 384,00

De snelste Ready-To-RACE® Electrische Buggy!

Traxxas Stability Management

Extreem Brushless Vermogen!

TQI 2.4GHz zender en ontvanger

Traxxas Power Cell 7-cell NiMH-batterij en oplader als optie leverbaar.

Waterdichte elektronica voor Alle-Weer Rijden en Opwinding

Top snelheid: 70+ mph*! (115Kmh)

Traxxas Stability Management

De Bandit VXL vergroot de Extreme Sports Buggy Erfenis met nog meer vermogen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. De toevoeging van Traxxas Stability Management laat je Bandit VXL alle kracht ontketenen die is ontworpen in uw off-road warrior. Pijlsnel rechtdoor accelereren en remmen zijn nu binnen handbereik, door simpelweg het aanpassen van de Multi-Function knop op je zender. Trap op het gaspedaal, rem , en ga hard in de bochten. De Bandit VXL is een laag-gewicht, snelheid machine die raketsnel op bestrating scheurt ongelooflijke dendert off-road.

TSM helpt bij rechtdoor volgas acceleratie op gladde oppervlakken, zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. Hoge snelheid in bochten en controle wordt mede mogelijk gemaakt als TSM correcties maakt op de achtergrond voor u, zonder inbreuk op uw plezier, of het creëren van onverwachte bijwerkingen.

Alles is waterdicht en Traxxas-taai als je zou verwachten. Dit is korte baan prestaties op een heel nieuw niveau!

Out of the box, is het Velineon Brushless Power System en Traxxas Stability Management geoptimaliseerd voor banden smeltende pk’s, nek-brekende snelheid en precisie gasrespons dat u verwacht van borstelloos. Het beste van alles, het is borstelloos gedaan op de Traxxas manier: verbluffend snel en gemakkelijk te gebruiken. Gewoon aansluiten voor een moment vermogen en adrenaline.

Bewezen, Klasse-Toonaangevend, Velineon Borstelloos Vermogen

Het Velineon borstelloze Power systeem haalt het giswerk uit het genieten van de voordelen van wereldklasse borstelloze kracht. De systeemcomponenten werken samen als een geoptimaliseerd pakket ontworpen vanaf de start voor het uiteindelijke leveren van efficiency, snelheid en gebruiksduur. Met de Bandit VXL, bepaalt de batterij selectie uw snelheid en vaardigheidsniveau. Velineon accepteert de meest uiteenlopende soorten batterijen, inclusief 3-cell Lithium Polymer packs (3S LiPo packs). Deze packs pompen uit meer dan 11 volt vermogen voor intense, niveau 5 snelheden dan 70 mph! Niets anders komt zelfs in de buurt. Ingebouwde low-voltage detectie in de VXL-3s™ Electronic Speed Control helpt u om uw LiPo batterijen in topconditie te houden.

Het meest geavanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem

De Bandit VXL is uitgerust met ‘s werelds meest geavanceerde Ready-To-Race® radiosysteem. De geheel nieuwe Traxxas® TQI™ komt met een volledige aanvulling van tuning mogelijkheden en biedt de ongeëvenaarde “geen kanalen, geen kristallen” 2,4 GHz-technologie, maar dat is slechts het begin. Automatische model herkenning herinnert direct uw instellingen voor maximaal 30 Traxxas Link-compatibele modellen. Gewoon inschakelen en rijden, zonder naamgeving of instellingen “model geheugen” vereist. Schakel de zender in en het model dat u wilt rijden, en de instellingen voor dat model worden direct gekozen ! De nieuwe TQI 2.4GHz zender is volledig instelbaar: stuur en gas eindpunten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, en de multifunctionele knop kan worden geprogrammeerd om Besturing Gevoeligheid (Expo) te beheersen, Gas Gevoeligheid (Expo), Besturing Percentage (Dual Rate), remmen Percentage (Dual Rate), of Gas Trim. TQI ergonomische behuizing ontwerp biedt de hele dag rijcomfort, en de unieke interne antenne draagt ​​bij aan de strakke, moderne uitstraling.

Traxxas Link Wireless Module Compatibel

De belangrijkste nieuwe feature van de TQI’s zit mogelijk al in uw zak. De TQI kan worden uitgerust met een Traxxas Link Wireless Module (# 6511, wordt apart verkocht) die uw iPad ® iPhone ® of iPod touch ® (afzonderlijk verkrijgbaar) verandert in een krachtig tuning tool voor uw Traxxas model. Het full-color scherm gecombineerd met de gratis Traxxas Link™ App (in de App Store) naar een intuïtieve, high-definition, full-color grafische user interface die de mysteries voor het optimaliseren van uw radio-systeem voor de ultieme controle over de auto ontgrendelt levert. Traxxas Link opent ook de deur naar mogelijkheden van telemetrie wanneer u optionele sensoren toe voegt aan uw model.

Verzegelde Electronica breidt uw Driving Fun uit!

Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van de exclusieve waterdichte, verzegelde elektronica in de E-Maxx die je de vrijheid geeft om te rijden waar je wilt door water, modder, sneeuw en andere natte omstandigheden, voorwaarden die normaal niet mogelijk zouden zijn geweest. De Traxxas Bandit VXL is Ready-To-Race met deze waterdichte technologie. De VXL-3 snelheidsregeling, een hoog koppel servo en mini-ontvanger zijn afgedicht voor bescherming tegen de elementen waardoor je de vrijheid hebt om naar plaatsen te gaan die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld vol avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Bandit VXL.

Traxxas Velinion 3500 Brushless Power

De Velineon 3500 brushless motor is perfect afgestemd voor gebruik in de 1/10de schaal Bandit, voor het leveren van de perfecte balans tussen brute pk’s en efficiëntie. Het sensorloze ontwerp werkt met geavanceerde circuits in de VXL-3 Elektronische snelheidscontrole voor een soepele start en precieze controle, zonder de noodzaak van extra sensoren en bedrading. Aangezien er geen borstels en commutator zijn die wrijving en slijtage veroorzaken, Velineon borstelloze kracht is altijd snel, run na run.

Traxxas Velinion VXL-3s

De Velineon VXL-3s vooruit/achteruit elektronische snelheidsregeling vereenvoudigt de borstelloze technologie met eenvoudige bediening, dat geeft je alle controle die je nodig hebt voor maximaal plezier. Snel te kiezen uit 3 drive profielen op dezelfde wijze als andere Traxxas elektronische snelheidsregeling (zoals XL-5). Profielen zijn: Sport, Race, en Training Mode (patent aangevraagd). Training Mode™ beperkt vol gas vermogen tot 50% waardoor jonge of nieuwe drivers veilig hun controlevaardigheden kunnen ontwikkelen voor de ontdekken van de volledige gas-mogelijkheden van het Velineon systeem. Bij Bandit VXL kunnen de prestaties worden aangepast voor bestuurders van elke leeftijd en ervaring. Hoogfrequent transistors en geavanceerd circuit ontwerp leveren ongelooflijk vloeiende en verfijnde gashendel controle. Met de VXL-3 heeft u de flexibiliteit om conventionele motoren met borstels, borstelloze motoren, en sensored borstelloze motoren te gebruiken. De VXL-3s detecteert automatisch het type motor voor u. Hoge stroom capaciteit (320 ampère piek) en twee-traps thermische beveiliging bevrijdt je van de motor beperkingen.

Traxxas serieuze PK’S

De Bandit VXL is uitgerust om met serieuze pk’s om te gaan met functies zoals de geavanceerde Revo®-spec Torque-Control™ slipper clutch. Het patent is aangevraagd en het ontwerp levert een goede werking, nauwkeurige afstelling en consistente grip, ook indien hij gemarteld word met enorme hoeveelheden pk’s. Nieuwe upgrades voor de Bandit VXL onder meer hoogwaardige hex hardware, metalen precisie spanschroeven met zware stangkoppen, en grotere 5x11mm rubber afgedichte kogellagers in de wielen. De transmissie is versterkt met stevige nieuwe stalen tandwielen. Met zoveel snelheid beschikbaar, is de Bandit VXL uitgerust met een geheel nieuwe digitale high-torque en stuur servo, waterdicht en voor bliksemsnelle stuurreacties en vertrouwenwekkend precisie.

QUICK FEATURES VAN DE BANDIT VXL (# 24076-4)

Traxxas Stability Management

TQI 2.4GHz zender en ontvanger

Waterdichte Elektronica

Traxxas High-Current Connector (gepatenteerd)

Maxx® Kabel 12-gauge bekabeling

Digitale high-torque besturing waterdichte servo

Precision stalen spanschroeven met heavy-duty stangkoppen

Metric hex hardware

Voorwielophanging trekstang

Stalen transmissietandwielen

5×11 rubber afgedichte kogellagers in de wielen

Prijzen