RC Auto Nikko Nano VaporizR 3: Neon Groen – Bestuurbare auto

Vanaf: 29,99

NIKKO RC 10012 Nano VaporizR 3, Bestuurbare Auto RC Auto, Offroad Voertuig tot 10 km/h, 4×4 Actie en Spint 360 Graden, Rijdt op Water, Modder en Sneeuw, Voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 20 cm, Groen

Met de Nano VaporizR 3 kunt u samen met uw kind vele terreinen verkennen! Deze op afstand bestuurbare auto is gemakkelijk te besturen op land, water en sneeuw en is waterdicht. Dit robuuste voertuig kan 360° worden gedraaid voor indrukwekkende stunts.

Dit is een ideale bestuurbare auto voor uw kind. Met deze krachtige speelgoedauto en zijn coole design zal iedereen jaloers zijn op deze bestuurbare auto.

De NIKKO RC auto kan hoge snelheden tot 10 km/h halen. Al met al, een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar!

De RC auto wordt geleverd zonder 4 AA batterijen voor de afstand bestuurbare auto en zonder 3 AAA batterijen voor de afstandsbediening.

Wat zit er in je pakket? De bestuurbare auto, afstandsbediening en handleiding.

Dankzij de hoogwaardige technologie in de afstandsbediening is het bij NIKKO wél mogelijk om met meerdere vriendjes samen te racen. Tot wel 10 spelers tegelijkertijd, geheel storingsvrij tot een maximale afstand van 40 meter!

Dankzij de nieuwste technologieën, uitgebreide duurzaamheidstesten en een efficiënt ontwerp is NIKKO de naam waarop u kunt vertrouwen!