PLAYMOBIL Wiltopia Stokstaartje – 71069

Vanaf: 6,99

Stokstaartjes zijn erg sociaal en leven in zogenaamde kolonies met wel 30 dieren. Een stokstaartje is tot drie meter diep en bestaat uit een groot aantal holen met veel uitgangen. Dankzij hun uitstekende zicht en neus zijn deze schattige dieren kunnen gemakkelijk hun weg vinden, zelfs in donkere grotten. Stokstaartjes gaan samen door dik en dun en zorgen samen voor hun kroost.

Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende gebieden van onze wereld te ontdekken die het waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierlijke bewoners. Bovendien combineert het spel en leren op een unieke manier.

De set bevat twee stokstaartjes, een boomstam met groenstrook en een dierenkenniskaart.Beide stokstaartjes kunnen hun kop zijwaarts draaien.

Krijg het extra portie kennis

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de stokstaartjes. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

Prijzen