PLAYMOBIL Wiltopia Onderzoeksstation met kompas – 71008

Vanaf: 54,98

Het onderzoekstation staat vlakbij de kliniek, iets verhoogd op een berg zodat hij tot boven de boomtoppen reikt. Van daaruit hebben de Palmers niet alleen een fantastisch uitzicht over het regenwoud en de Amazone, Sofia meet ook de luchtkwaliteit en de uitwisseling van vloeistoffen tussen de bomen en de lucht van het bovenste platform van de toren. Dankzij de roterende reling kunnen de meetinstrumenten moeiteloos in verschillende posities worden uitgelijnd. De snelheden van de wind worden ook vanaf daar gemeten. De drone wordt meegeleverd in de set helpt Rick zeldzame brulapen te vangen voor zijn eigen herdenkingsvideo’s. En natuurlijk deelt Rick deze video’s ijverig op al zijn sociale media-accounts. Op het dak van de onderzoekstoren bevindt zich een afneembaar kompas dat kan worden meegenomen op reis en wandelingen.

De set bevat twee PLAYMOBIL-figuren, Sofia en Rick Palmer, een onderzoekstoren met afneembaar kompas, een dierenkenniskaart, een drone, twee brulapen, kolibries, een kaaiman en nog veel meer spannende Amazone-dieren en spannende extra’s.

Krijg het extra portie kennis

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de brulaap. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.