PLAYMOBIL Wiltopia Baby panda – 71072

Vanaf: 4,99

Hoewel het roofdieren zijn zoals bruine beren en ijsberen, zijn panda’s van nature nogal zachtaardige en vreedzame wezens. Ze brengen het grootste deel van de dag door met het zoeken naar voedsel en natuurlijk met eten: slechts in zeldzame gevallen eten ze echter ooit een muis , een klein konijn of een vis. In plaats daarvan staat bamboe op hun menu, waarvan ze meer dan 20 kg per dag verslinden.

Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende gebieden van onze wereld te ontdekken die het waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierlijke bewoners. Bovendien biedt het combineert spelen en leren op een unieke manier.

De PLAYMOBIL-set bevat een jonge panda, een bamboeplant, gras en een dierenkenniskaart.De pandafiguur kan zijn hoofd op en neer kantelen.

Krijg het extra portie kennis

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de jonge panda. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu
Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.