PLAYMOBIL Playm. Kaiserpinguin

Vanaf: 4,99

Het huis van de keizerspinguïns is Antarctica in het uiterste zuiden van de wereld: een landschap van ijs en sneeuw. De pinguïns worden beschermd tegen de extreme kou door een twee tot drie centimeter dikke laag vet en waterdichte veren. Keizerspinguïns zijn zeer sociale dieren die samenleven in grote groepen die kolonies worden genoemd. S’nachts staan ​​de vogels dicht bij elkaar en wisselen ze regelmatig van plaats zodat iedereen het warm kan krijgen in het midden van de groep.

Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende gebieden van onze wereld te ontdekken die de moeite waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierenbewoners.Bovendien combineert het spelen en leren op een unieke manier.

De PLAYMOBIL-set bevat een keizerspinguïn, vier vissen, twee ijskristallen en een dierenkenniskaart.

Krijg het extra portie kennis

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de keizerspinguïn. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.”