PLAYMOBIL Playm. Eisbär

Vanaf: 7,99

IJsberen behoren tot de berenfamilie. Ze leven in de noordelijke poolgebieden en zijn nauw verwant aan de bruine beer. Samen met Kamtsjatka-beren en Kodiak-beren worden ijsberen beschouwd als de grootste landbewonende carnivoren op aarde Volwassen mannelijke ijsberen bereiken een hoofd-romplengte van 2 tot 2,50 meter – ongeveer zo hoog als een verdieping van een flatgebouw Hun geelwitte vacht dient als camouflage en thermische isolatie voor ijsberen.

Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende ontdekkingen te doen regio’s van onze wereld die het waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierenbewoners.Bovendien combineert het spelen en leren op een unieke manier.

De set bevat een ijsbeerfiguur, een sneeuwdek, vis en een dierenkenniskaart.De figuur kan zijn onderkaak, kantel het hoofd en beweeg alle vier de benen afzonderlijk.

Krijg het extra portie kennis
De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de tapir. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu
Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de beproefde PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.