PLAYMOBIL Playm. Dragons:The Nine Realms-Icaris Q.

Vanaf: 19,99

1300 jaar na de gebeurtenissen van How To Train Your Dragon, zijn draken nu slechts een legende voor de moderne wereld. Wanneer een geologische anomalie een immense, mijlendiepe spleet in het aardoppervlak opent, verzamelen wetenschappers van over de hele wereld zich in een nieuwe onderzoeksfaciliteit om het mysterieuze fenomeen te bestuderen. Al snel ontdekt een groep buitenbeentjes, door hun ouders naar de site gebracht, de waarheid over draken en waar ze zich hebben verstopt – een geheim dat ze voor zichzelf moeten houden om te beschermen wat ze hebben ontdekt.

Phil Baker is de vader van D’Angelo en hoofd Beveiliging bij het Icaris Lab. Beleef nieuwe drakenverhalen met de Dragons: The Nine Realms – Icaris ATV & Phil-speelset van PLAYMOBIL. Phil komt samen met een Terrible Terror-draak, een quad en veel accessoires. De Terrible Terror van PLAYMOBIL heeft een scharnierende onderkaak, beweegbare poten en beide vleugels kunnen worden gedraaid. Als voertuig bestuurt Phil een quad met pullback motor en drager.

De set bevat het Dragons: The Nine Realms-personage Philip Baker en een Terrible Terror, een quad met terugtrekmotor, een drone, een gereedschapsset en andere extra’s voor coole drakenavonturen.

Aanbevolen voor kinderen van vier tot tien jaar. Waarschuwing. Stikkingsgevaar. Bevat een balletje en kleine onderdelen. Niet voor kinderen onder de 3 jaar.