PLAYMOBIL Playm. Dragons: The Nine Realms-Wu & Wei

Vanaf: 54,99

1300 jaar na de gebeurtenissen van How To Train Your Dragon, zijn draken nu slechts een legende voor de moderne wereld. Wanneer een geologische anomalie een immense, mijlendiepe spleet in het aardoppervlak opent, verzamelen wetenschappers van over de hele wereld zich in een nieuwe onderzoeksfaciliteit om het mysterieuze fenomeen te bestuderen. Al snel ontdekt een groep buitenbeentjes, die door hun ouders naar de site zijn gebracht, de waarheid over draken en waar ze zich hebben verstopt – een geheim dat ze voor zichzelf moeten houden om te beschermen wat ze hebben ontdekt. Jun is een new age-mysticus. Er is geen mythe of magie waar ze niet in gelooft. Dit staat in schril contrast met haar moeder, de no-nonsense regisseur van Icaris. Jun heeft een sluw gevoel voor humor en heeft, net als Tom, een merkwaardige inslag. Het is een droom die uitkomt wanneer ze draken ontdekt, want dit betekent dat elke magische legende waar moet zijn! Jun’s draak Wu & Wei is een Chinees ge├»nspireerde draak met dubbele persoonlijkheden – een agressieve en een rustige. Ze trekken altijd aan elkaar om te leiden. De PLAYMOBIL drakenfiguur Wu & Wei is uitgerust met zowel beweegbare poten als hoofden en nekken. De grote vleugels kunnen alle kanten op worden gedraaid. Met de zadels kunnen Jun en Eugene op de draak rijden. Vanuit elk van de twee drakenkoppen kan een vuur- of ijspijl worden geschoten. Om de pijl in te brengen, wordt de mond geopend door de kinstang naar beneden te trekken en vervolgens weer gesloten. Het pijlschot kan ook worden geactiveerd door aan de kinstang te trekken.

De set bevat de Dragons: The Nine Realms-personages Jun Wong en Eugene, tweekoppige draak Wu & Wei, een rugzak met draak Bubblehorn, twee zadels, 2 projectielen, een groot kristal en andere coole extra’s.

Aanbevolen voor kinderen van vier tot tien jaar. Waarschuwing. Stikkingsgevaar. Bevat een balletje en kleine onderdelen. Niet voor kinderen onder de 3 jaar.