PLAYMOBIL Playm. Alpaka

Vanaf: 4,99

Alpaca’s behoren, net als lama’s, tot de kamelenfamilie. Om zichzelf te beschermen tegen weer en wind in de bergen, hebben alpaca’s een zeer dichte, donzige vacht. Omdat alpacawol lichter, zachter en warmer is dan schapenwol, is het erg populair. Een keer per jaar worden alpaca’s geschoren, wat tot 6 kg wol kan produceren – genoeg voor maximaal 10 dikke, warme, knuffelzachte truien.

Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende gebieden van onze wereld te ontdekken die het waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierenbewoners. Bovendien combineert het spelen en leren op een unieke manier.

De PLAYMOBIL-set bevat een alpaca, een grasplant en een dierenkenniskaart. De alpaca kan zijn hoofd op en neer kantelen en alle vier de poten afzonderlijk bewegen.

Krijg het extra portie kennis

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de pluizige alpaca. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.