PLAYMOBIL Playm. 1.2.3 Donut truck

Vanaf: 23,99

De donuttruck moedigt kleine kinderen aan om actiever te zijn: de prachtig versierde donuts worden in de aanhanger gesorteerd. Als de achterkant wordt geopend, tuimelen de kleine donuts uit de aanhanger en rollen ze door de kamer. Achtervolgen is leuk, zelfs voor de allerkleinsten! Bovendien traint de donut-stapelfunctie op de laadvloer de fijne motoriek.

Educatieve meerwaarde voor de ontwikkeling van jonge kinderen:
– Oorzaak-gevolg relaties herkennen en leren begrijpen: Hoe verplaats ik het voertuig zodat het rijdt? Wat moet je doen om de donuts door de kamer te laten rollen?
– Train de fijne motoriek door het plaatsen van de figuur, het aan- en afkoppelen van de aanhanger, het verplaatsen van de auto en het gebruik van de ge├»ntegreerde stapel- en sorteerfunctie

Speciale producteigenschappen:
– Stapelfunctie: de donuttruck kan tot vier donuts vervoeren. Deze kunnen worden gestapeld op de zachte stok op de laadvloer van de vrachtwagen.
– Sorteerfunctie: de aanhanger van de donuttruck heeft aan de bovenzijde twee openingen waarin de donuts gesorteerd kunnen worden. Als je nu de achterkant opent, rollen de donuts door de kamer.
– Donuttruck met trekhaak (compatibel met alle andere 1.2.3 voertuigen)