Playmobil Lanceerbasis met raket Playmobil (6195)

Vanaf: 279,95

Playmobil Lanceerbasis met raket Playmobil (6195).

Transportcontainer kan worden losgekoppeld van de raket.
– In hoogte verstelbaar onderhoudsplatform (4 standen).
– Controlecentrum onderaan het lanceerplatform.
– Het onderhoudsplatform heeft twee beweegbare armen met korven. Met de opneemstaven kan je de robot of de satelliet transporteren en plaatsen in de cargo van de raket.
– De licht en geluidsmodule heeft 3 verschillende standen en bevindt zich in de lanceerraket.
– Modus “Countdown” (Symbool “3-2-1”): De Countdown-stem kan in het Engels of het Frans geselecteerd worden. Deze functie kan je wijzigen aan het batterijcompartiment. Na de aftelling krijg je de lancering te horen samen met lichteffecten aan de straalpijpen. Auto Power Off: ongeveer 68 sec.
– Modus “Versnelling” (Symbool straalpijp): Aandrijf- en communicatiegeluiden alsook lichteffecten aan de straalpijpen van de raket. Auto Power Off: ongeveer 37 sec. – Modus “Ruimte” (Symbool schotelantenne): Communicatiegeluiden in de ruimte alsook lichteffecten aan de straalpijpen van de raket. Auto Power Off: 15 sec
– Combineerbaar met artikel 6196 “Space Shuttle” en 6197 “Meteoroïde verbrijzelaar”.
– Inclusief 2 speelfiguren.
– Afmetingen: 40 x 50 x 12,5 cm PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Prijzen