Playmobil dierenkliniek 5870

Vanaf: 99,95

De Playmobil 5870 dierenkliniek bezorgt veel speelplezier voor kinderen van 4 jaar of ouder. Het dierenarts speelgoed is uitgerust met 100 verschillende figuren en accessoires. De dierenartskoffer klap je eenvoudig dicht en is daardoor makkelijk op te bergen. Daarnaast is de dierenarts speelset hierdoor makkelijk om onderweg mee te nemen. De Playmobil speelgoed komt onder andere inclusief 2 dierenartsen, een moeder en kind en verschillende playmobil dieren om mee te spelen. De dierenartskoffer is een gaaf cadeau voor kinderen.

Eigenschappen:

  • Dierenartskoffer
  • 100-delige set
  • Makkelijk op te bergen
  • Kinderen van 4 jaar of ouder
  • Eenvoudig mee te nemen
  • Inclusief verschillende dieren
  • 2x Dierenartsen
  • 1x Moeder en kind

Een eigen dierenkliniek

Met de dierenkliniek speelset kom je terecht in de wereld van een dierenarts. De set is enorm uitgebreid en de gedetailleerde accessoires maken het spelen realistisch. In de Playmobil set zit bijvoorbeeld verband voor de dieren, een echoapparaat en kooien. Verder zijn er verschillende soorten dieren, zoals katten, cavia’s, honden, papegaaien, en konijnen. Start een eigen dierenkliniek en maak de dieren weer beter.

Thuis en onderweg

De Playmobil dierenkliniek is ideaal voor het onderweg meenemen van speelgoed. Op ieder moment kan de koffer dichtgeklapt worden en dit kan ook wanneer de figuren en accessoires erin zitten. Zo heb je de hele speelset makkelijk en snel weer opgeruimd. Sluit de koffer met behulp van een haakje zodat deze niet openklapt. Als het weer tijd is om te spelen, open je simpelweg de koffer. Het playmobil dierenarts speelgoed gaat lang mee en is veilig voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Stimuleer de ontwikkeling

Het spelen met Playmobil speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De speelsets stimuleren de fantasie en creativiteit van het kind. Kinderen leren om emoties te begrijpen en zich in te leven door het spelen met rollenspellen. Playmobil speelgoed helpt bij het begrijpen en ontdekken van de wereld om ons heen. Hiernaast helpt Playmobil bij het ontwikkelen van de fijne motoriek.

Prijzen