Nikko RC Auto VelociTrax – Bestuurbare auto

Vanaf: 44,99

NIKKO RC 10032 VelociTrax, Bestuurbare Auto RC Auto, Offroad Rupsvoertuig tot 14 km/h, LiFePo4 Accu, Spint 360 Graden en Coole Stunts, Voertuig voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 29 cm, Groen
Niets staat je in de weg met de NIKKO VelociTrax op afstand bestuurbare auto! Het is de perfecte off-road racer voor elk terrein met een robuust track design. De VelociTrax overwint moeilijk oneffen terrein, obstakels en zelfs hellingen van 45% zonder moeite en met hoge snelheid. De op afstand bestuurbare auto kan een snelheid van 14 km/u bereiken, afhankelijk van de ondergrond. Er staan je geniale avonturen te wachten met coole 360° bochten, spannende stunts en meer! Maak de weg vrij… met VelociTrax!

Deze RC auto is snel en eenvoudig op te laden via een USB kabel. Dankzij de snellaadtechnologie van de geïntegreerde LiFePO4-batterij is de NIKKO RC al na 60 minuten weer klaar voor vertrek en biedt hij, afhankelijk van het gebruik, weer tot 25 minuten puur rijplezier! De bestuurbare auto is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige bediening en biedt, naast de traditionele bedieningselementen, 3 direct toegankelijke actieknoppen voor nog meer bijzondere handelingen. Ervaar het stuurvermogen, de techniek en het futuristische design van de op afstand bestuurbare auto! Dankzij de hoogwaardige technologie in de afstandsbediening is het bij NIKKO wél mogelijk om met meerdere vriendjes samen te racen. Tot wel 10 spelers tegelijkertijd, geheel storingsvrij tot een maximale afstand van 40 meter!

Dankzij de nieuwste technologieën, uitgebreide duurzaamheidstesten en een efficiënt ontwerp is NIKKO de naam waarop je kunt vertrouwen!

Wat zit er in je pakket? De bestuurbare auto, accu voor de auto, 3x AAA-batterij voor de afstandsbediening, USB kabel, afstandsbediening en handleiding.