Nikko RC Auto VaporizR 3 – Bestuurbare auto

Vanaf: 49,95

NIKKO RC 10022 VaporizR 3, Bestuurbare Auto RC Auto, Offroad Voertuig tot 15 km/h, LiFePo4 Accu, Waterdicht, Rijdt op Water, Modder en Sneeuw, Voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 31 cm, Groen

Met de VaporizR 3 kunt u samen met uw kind vele terreinen verkennen! Dit is de grote variant van de Nano VaporizR 3. Deze op afstand bestuurbare auto is gemakkelijk te besturen op land, water en sneeuw en is waterdicht. Dit robuuste voertuig kan 360° worden gedraaid voor indrukwekkende stunts.

Dit is een ideale bestuurbare auto voor uw kind. Deze RC auto is snel en eenvoudig op te laden via een USB kabel. De USB kabel is inbegrepen, het stekkerblokje niet! De afstandsbestuurbare auto kan worden opgeladen met een stekker via het stopcontact, via de computer met de meegeleverde USB kabel of een dergelijke stoomvoorziening. Met deze krachtige speelgoedauto en zijn coole design zal iedereen jaloers zijn op deze bestuurbare auto.

De NIKKO RC auto kan hoge snelheden tot 15 km/h halen. Al met al, een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar!

De RC auto is uitgerust met een oplaadbare 6.4V LiFePO4 batterij die sneller oplaadt en langer meegaat dan andere standaard batterijen. Zo kunnen uw kinderen dubbel zoveel plezier hebben. De batterij is volledig opgeladen in 60 minuten en dan is het weer 25 minuten plezier! Dit is indicatief vanwege het oppervlak en de rijeigenschappen.

Wat zit er in je pakket? De bestuurbare auto, accu voor de auto, 3x AAA-batterij voor de afstandsbediening, USB kabel, afstandsbediening en handleiding.

Dankzij de hoogwaardige technologie in de afstandsbediening is het bij NIKKO wél mogelijk om met meerdere vriendjes samen te racen. Tot wel 10 spelers tegelijkertijd, geheel storingsvrij tot een maximale afstand van 40 meter!

Dankzij de nieuwste technologieën, uitgebreide duurzaamheidstesten en een efficiënt ontwerp is NIKKO de naam waarop u kunt vertrouwen!