NIKKO RC 10131 Racing Series NFR, Bestuurbare Auto RC Auto, Raceauto tot 14 km/h, Krachtige Motor & Cool Design met Achterspoiler, Voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 28 cm, Rood / Geel

Vanaf: 29,99

NIKKO RC Racing Series NFR #16 – Op Afstand Bestuurbare Auto – 14 km/h – Rood. Voel de snelheid – voel de controle! De op afstand bestuurbare auto “NFR #16” uit de NIKKO Raceserie staat je in elke race met topprestaties terzijde! De lichte, aerodynamische racer biedt hoge snelheden tot 14 km/h en ideaal bochtenwerk. Daag je vrienden uit en rij spannende races! Word jij de volgende racekampioen? Het innovatieve raceauto-ontwerp met coole achterspoiler zal ook jouw fans aan het juichen krijgen!

De NIKKO afstandsbediening is ontworpen met 2.4Ghz-transmissietechnologie, waardoor het mogelijk is om storingsvrij te racen en maximaal 10 spelers tegelijk te laten racen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wat zit er in je pakket? De op afstand bestuurbare NIKKO RC auto, de afstandsbediening en de gebruiksaanwijzing met nuttige tips. De batterijen zijn niet inbegrepen in de leveringsomvang. De racer heeft dus 4x AA batterijen nodig voor de auto en 3x AAA batterijen voor de controller, die apart moeten worden aangeschaft.