Nikko Race Buggies – Alien Panic: Lightning Blue

Vanaf: 29,99

NIKKO RC Race Buggies – Bestuurbare Auto Voor Kinderen – RC Buggy – Voor Binnen En Buiten – Alien Panic Blue.
Haal toffe stunts uit met de NIKKO Race Buggy! Met zijn rubberen banden met noppen en uitgebreid veringspakket is de coole 4WD de perfecte racer voor off-road actie en spannende races. De unieke LED koplampen maken scheuren in het donker mogelijk. Deze snelle racer kan een topsnelheid bereiken van 7.5 km/h!

De op afstand bestuurbare auto heeft een volledig functionele afstandsbediening met eenvoudige bediening voor een perfecte gebruikerservaring – ideaal voor off-road fans. De afstandsbediening van deze RC auto is ontworpen met 2.4GHz-transmissietechnologie die storingsvrij plezier mogelijk maakt en maximaal 10 spelers tegelijk laat racen. De NIKKO Race Buggy’s zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen. Ben je klaar om te racen?

Wat zit er in je pakket?
De op afstand bestuurbare NIKKO RC auto, de afstandsbediening en de gebruiksaanwijzing met nuttige tips. De batterijen zijn niet inbegrepen in de leveringsomvang. De racer heeft dus 4x AA batterijen nodig voor de auto en 3x AAA batterijen voor de controller, die apart moeten worden aangeschaft.