NIKKO Bestuurbare Auto – VaporizR XT Urban Camo – RC Auto

Vanaf: 64,90

NIKKO RC VaporizR XT – Op Afstand Bestuurbare Auto – Urban Camo. De coole 4WD en amfibische capaciteiten van deze perfecte off-road racer veroveren elk terrein – hij bedwingt water, modder, plassen, sneeuw en land met gemak. De op afstand bestuurbare auto kan een snelheid van 15 km/h bereiken, afhankelijk van de ondergrond. Niets staat je in de weg met de NIKKO VaporizR XT op afstand bestuurbare auto!

De afstandsbediening is uitgerust met 2,4 GHz transmissietechnologie, die storingsvrij plezier mogelijk maakt tot een bereik van 40 meter. Het grote overbrengingsvermogen nodigt zelfs tot 10 spelers tegelijkertijd uit om te racen. Met de ingebouwde USB-oplaadkabel en de kracht van de snel oplaadbare lithium-polymeerbatterij is de NIKKO RC al na 60 minuten weer klaar voor de start! De auto biedt, afhankelijk van de ondergrond en het rijgedrag, nog eens tot 25 minuten puur rijplezier!

Wat zit er in je pakket? De bestuurbare auto, accu voor de auto, 3x AAA-batterij voor de afstandsbediening, USB kabel, afstandsbediening en handleiding.

Dankzij de nieuwste technologieën, uitgebreide duurzaamheidstesten en een efficiënt ontwerp is NIKKO de naam waarop je kunt vertrouwen!