NIKKO Bestuurbare Auto – Pro Trucks Let`s Race #7 – RC Auto

Vanaf: 44,99

NIKKO RC 10062 Pro Trucks, Bestuurbare Auto RC Auto, Offroad Voertuig tot 14 km/h, 6.4V Li-iom Accu, Robuuste Racetruck met Volledige Vering, Inclusief USB Snellader, Voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 33 cm, Groen / Wit

Cool pick-up design, een sterke ophanging en rubberen banden met noppen voor extra grip! Vuil, zand, gras en grind zijn geen probleem voor de NIKKO Pro Trucks! De robuuste RC auto beheerst ruwe en hobbelige oppervlakken met gemak. De coole 4WD is de perfecte auto voor off-road actie en spannende races en haalt, afhankelijk van het terrein, een snelheid tot 14 km/h. Dit is een ideale bestuurbare auto voor uw kind. De NIKKO Pro Truck laat de concurrentie letterlijk in het stof achter! Deze RC auto is snel en eenvoudig op te laden via een USB kabel. De USB kabel is inbegrepen, het stekkerblokje niet! De afstandsbestuurbare auto kan worden opgeladen met een stekker via het stopcontact, de computer met de meegeleverde USB kabel of een dergelijke stoomvoorziening. Met deze krachtige speelgoedauto en zijn coole design zal iedereen jaloers zijn op deze bestuurbare auto. Snel en stoer. Al met al, een geweldig cadeau voor kinderen!

De RC auto is uitgerust met een oplaadbare 6.4V LiFePO4 batterij die sneller oplaadt en langer meegaat dan andere standaard batterijen. Binnen 60 minuten weer volledig opgeladen! Zo kunnen uw kinderen dubbel zoveel plezier hebben. De bestuurbare auto is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wat zit er in je pakket? De bestuurbare auto, accu voor de auto, 3x AAA-batterij voor de afstandsbediening, USB kabel, afstandsbediening en handleiding.

Dankzij de hoogwaardige technologie in de afstandsbediening is het bij NIKKO wél mogelijk om met meerdere vriendjes samen te racen. Tot wel 10 spelers tegelijkertijd, geheel storingsvrij tot een maximale afstand van 40 meter!

Dankzij de nieuwste technologieën, uitgebreide duurzaamheidstesten en een efficiënt ontwerp is NIKKO de naam waarop u kunt vertrouwen!

Bestuurbare auto Pro Truck NIKKO Let’s Race #7, Groen, 33 cm lengte, Off-road, Elke ondergrond, Snel opladen, LiFePo4 batterij, Kinderen vanaf 6 jaar, Tot 14 Km/h, Art. Nr.:10062/10060, EAN: 4894716100620