Magic – Kristallen paleis

Vanaf: 64,99

Het glinsterende Kristallen Paleis is een betoverende plek van ijs en sneeuw en het magische thuis van de Sneeuwkoningin en haar kleindochter Finya. Bezoekers komen via de transparante kristallen trap de prachtige troonzaal binnen. Hier verwelkomt de koningin haar gasten en viert ze vele spetterende feesten. Op de bovenverdieping bevindt zich de ruime slaapkamer met kaptafel en spiegel, een gezellig bed met kristallen palen en een kledingkast voor de waardevolle kleren. De torenkamer boven wordt door de de prinses gebruikt om te studeren, notities in haar dagboek te schrijven en om met een telescoop naar de sterren te kijken. Ze denkt vaak aan haar geliefde Prins Florin en hoe ze zich eindelijk met hem kan verenigen.
Magisch: Het glinsterende Kristallen Paleis strekt zich uit over drie niveaus en bevat de Sneeuwkoningin, prinses Finya en een paleiswacht, evenals een schatgrot voor het opbergen van de mysterieuze Kristal der Liefde.

– De toegangspoort van het Kristallen Paleis kan worden afgesloten met twee ijspegels.
– De blauwe edelsteen beweegt naar boven en de ijspegel beweegt naar binnen, zodat de ingang ‘bevroren’ is.
– Onthul een geheime trap door de vier aangegeven vensters omhoog te trekken tot de treden zichtbaar zijn.
– Het kristal is voorzien van een licht dat van kleuren wisselt (3 x AA batterijen nodig). Deze kan geactiveerd worden met de bijgevoegde sleutel.
– Plaats het kristal in de grot van het Kristallen Paleis en het lichteffect zal zichtbaar zijn tot op de bovenste verdiepingen van het paleis door het glazen plafond.
– Inclusief twee verschillende jurken en meerdere kapsels voor de prinses.