Light My Bricks – Verlichtingsset geschikt voor LEGO De slee van de kerstman 40499

Vanaf: 52,50

LET OP: Dit betreft alleen de verlichtingsset en niet de afgebeelde LEGO ® set.

Geen enkele LEGO kerstdisplay is compleet zonder de Kerstman en zijn slee! Breng licht in je LEGO Kerstslee 40499 met Light My Bricks!

Deze feestelijke lichtset bevat 17 afzonderlijke leds om de slee van de kerstman en zijn plichtsgetrouwe rendier deze kerst tot leven te brengen!

Onze Flashing White Bit Lights dansen en knipperen aan en uit onder verschillende kerstkleurige meegeleverde borden. Zorg ervoor dat je, waar ter wereld je ook bent, Saint Nick niet zult missen die door de lucht vliegt en al die geweldige geschenken bezorgt – in de vorm van een LEGO steen!

Light My Bricks LEGO®-verlichtingskits bieden LEGO®-fans een eenvoudige manier om hun modellen aan te passen met LED-verlichting. Met gedetailleerde, stapsgewijze instructies kan iedereen zijn LEGO®-set verlichten.

Al onze kits zijn plug and play – geen kennis van elektronica nodig!

Easy Light

Light My Bricks LEGO®-verlichtingskits bieden LEGO®-fans een eenvoudige manier om hun modellen aan te passen met LED-verlichting. Met gedetailleerde, stapsgewijze instructies kan iedereen zijn LEGO®-set verlichten.

Deze kit bevat:

1 x Bit Lights Geel met 30cm kabel
16 x Bit lampjes knipperend wit met 30 cm kabel
1 x 8-poorts uitbreidingskaart
1 x 12-poorts uitbreidingskaart
1 x aansluitkabel 5 cm
1 x USB-voedingskabel 30 cm (voeding niet inbegrepen)
25 x diverse LEGO® onderdelen voor eenvoudige montage

Video

Installatie gids

Instructies voor deze Light My Bricks kit is te vinden in de gebruikershandleidingen op onze website.

Sluit meerdere kits aan

Heb je meerdere Light My Bricks Lighting Kits of wil je meerdere sets oplichten met een enkele powerfunctie? mLight My Bricks biedt een Multi-Light Kit Connection Kit waarmee u eenvoudig tot 4 verlichtingssets op elkaar kunt aansluiten.

Alle Light My Bricks-kits zijn plug and play – er is geen kennis van elektronica benodigd!

Let op: deze set is alleen een LED-verlichtingsset. Alle LEGO®-sets getoond in de afbeeldingen en/of video’s worden apart verkocht.

Deze set bevat kleine onderdelen en is niet bedoeld voor kinderen onder de 12 jaar.

Prijzen