LEGO Star Wars TBA

Vanaf: 63,90

Met deze bouwbare LEGO Prinses Leia (Boushh) Helm (75351) Star Wars set voor volwassenen eer je de legendarische prinses Leia. Richt je creatieve Kracht op het nabouwen van de helm die prinses Leia droeg toen ze vermomd als premiejager het paleis van Jabba de Hutt infiltreerde in Star Wars: Return of the Jedi. De bouwbare standaard met naamplaatje maakt van dit model een mooie blikvanger om eindeloos te bewonderen.

Deze nostalgische Star Wars: Return of the Jedi 40-jarige jubileum set maakt deel uit van een serie modellen die je als decoratie kan gebruiken, een must-have collectible uit de LEGO Star Wars Collectie. De sets zijn toegankelijk voor zowel beginners als experts dankzij de eenvoudige stapsgewijze bouwinstructies die geprint meegeleverd zijn, ook digitaal beschikbaar op de LEGO Builder app.

Het begon lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Nu gaat de saga bij je thuis verder met de LEGO Star Wars sets voor volwassenen. De reeks omvat diverse unieke cadeau-idee├źn om jezelf mee te verrassen of om te geven aan een Star Wars fan.

Afmetingen: de Prinses Leia (Boushh) helm om te verzamelen is ca. 17 cm hoog 11 cm breed en 14 cm diep.
Bevat 670 onderdelen.