LEGO Minecraft TBA

Vanaf: 19,99

Deze LEGO Minecraft De bakkerij (21184) set zit vol speelmogelijkheden. Dit leuke speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar bestaat uit verschillende personages uit het Minecraft dorp, leuke activiteiten en coole accessoires, waarmee kinderen de leukste avonturen kunnen beleven.
Deze bouwset vol speelmogelijkheden bevat verschillende poppetjes van Minecraft personages: een bakker, sneeuwdorpeling, geit en een Creeper. De bedrijvige bakkerij heeft een gemeubileerde kamer waarin kinderen allerlei verhalen kunnen naspelen. Voordat ze brood en koekjes kunnen bakken, moeten ze de ingrediƫnten verzamelen. Ze verbouwen het graan samen met een boer en melken de geit. Daarna gaan ze samen met de bakker creatief aan de slag in de keuken. Maar een gevreesde Creeper houdt zich dichtbij schuil en is vastbesloten om de schatkist met een waardevol ei erin te vernietigen. Kinderen moeten de bakkerij verdedigen met een diamanten zwaard, het klassieke Minecraft wapen. Als de strijd voorbij is, kunnen ze het modulaire boerderij speelgoed eenvoudig op een andere manier indelen voor nieuwe avonturen.
Met Minecraft speelgoed kunnen kinderen de beroemde game op een andere manier beleven. Met bekende personages, locaties en functies komt de bouwbare LEGO-versie van het spel tot leven. Verras kinderen vanaf 8 jaar en fans van Minecraft met dit leuke cadeau voor een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid. Afmetingen: de set is ca. 8 cm hoog, 17 cm breed en 14 cm diep
Bevat 154 onderdelen