LEGO Minecraft TBA

Vanaf: 108,94

Verras Minecraft spelers met een opvallende set waarvan hun vrienden zeker onder de indruk zullen zijn. Dit LEGO Minecraft Het lamadorp (21188) speelgoed combineert Minecraft avonturen met de creativiteit van LEGO stenen tot een enorme, modulaire speel- en displayset voor kinderen vanaf 9 jaar vol leuke personages en dieren uit het spel.

Minecraft spelers passen hun creatieve bouwvaardigheden toe op de echte wereld met deze inspirerende speelset met bekende Minecraft poppetjes: een lamahouder, lamaridder, savanne dorpeling, smiddorpeling, Pillager, Verdediger met speelgoedzwaard, een lama met haar jong en een lammetje. Het grote speelgoedhuis in de vorm van een lama kan open, zodat kinderen de volledig ingerichte kamers kunnen ontdekken en aanpassen. Buiten vinden ze dieren om voor te zorgen en 6 aanpasbare modules die ze rond de lama kunnen plaatsen, tussen zijn poten of zelfs op zijn rug. Wanneer de Pillagers aanvallen, reageren kinderen met hun geheime wapen waarmee ze de grote lama richting de vijandige mobs laten ‘spugen’! Het beroemde spel Minecraft komt tot leven in de verschillende LEGO Minecraft sets.

Kinderen beleven urenlang speelpret met de LEGO-versie van bekende plekken, functies en personages uit het spel. Deze speelgoed set biedt kinderen de mogelijkheid om zowel buiten het huis als binnenin te spelen. Het is een origineel cadeau voor Minecraft fans van 9 jaar en ouder, om ze mee te verrassen voor hun verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid. Afmetingen: de set is ca. 31 cm hoog, 30 cm breed en 30 cm diep Bevat 1252 onderdelen

Prijzen