LEGO Marvel S. H. TBA

Vanaf: 15,99

Geef kinderen vanaf 7 jaar een monsterlijk leuke verrassing met LEGO Marvel Aanval op New Asgard (76207) Avengers constructie speelgoed. In deze buitengewone actiespeelset uit Marvel Studio’s Thor: Love and Thunder nemen de helden het op tegen een monster dat uit de fantasie van kinderen is ontsnapt.

Jonge superhelden gaan de strijd aan met hun ergste nachtmerrie in deze superheldenspeelset met een reusachtig monster. Het bouwspeelgoed bevat 3 populaire minifiguren: Gorr die het Schaduwmonster tot leven wekt, Thor met zijn rondzwaaiende bijl Stormbreaker en Machtige Thor die de hamer Mjölnir draagt. Het enorme monster heeft beweegbare armen en klauwen voor nog meer speelmogelijkheden en leuke poses.

In de gratis LEGO Bouwinstructies app vind je bovendien digitale zoom- en draaifuncties om het model te visualiseren en het bouwen nog leuker te maken. Kinderen beleven eindeloos veel speelplezier wanneer ze dit LEGO constructie speelgoed bouwen samen met vriendjes, vriendinnetjes of familie. Gorr heeft zijn angstaanjagende Schaduwmonster losgelaten op New Asgard. Thor en de Machtige Thor zullen moeten samenwerken om de strijd te winnen van deze bloeddorstige vijand. Gaat het ze lukken?

Alle LEGO Marvel sets zijn met zorg ontworpen om jonge superhelden fantasierijke speelervaringen te bezorgen. Geef superheldenactie cadeau aan Thor fans vanaf 7 jaar met deze leuke bouwset, gebaseerd op de film. Een geweldige verrassing voor een verjaardag of feestdag.

Eigenschappen:

  • Met dit LEGO Marvel Avengers constructie speelgoed kunnen jonge superhelden zelf deel uitmaken van de actie uit Marvel Studio’s Thor: Love and Thunder, met 3 minifiguren en een monster figuur.
  • Inclusief LEGO minifiguur van Thor die vervaarlijk zwaait met zijn Stormbreaker speelgoed bijl, Gorr en Machtige Thor met de Mjölnir hamer.
  • Het schaduwmonster bij dit constructie speelgoed heeft scharnierende armen en klauwen, voor spannende duellen met monsters en superhelden.
  • Kinderen kunnen scènes uit Thor: Love and Thunder naspelen en hun eigen avonturen bedenken terwijl ze de strijd aangaan met het beweeglijke Schaduwmonster.
  • Dit leuke Thor Stormbreaker constructie speelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar, voor een verjaardag of zomaar als verrassing – het model ziet er ook nog eens fantastisch uit om na al het speelplezier mooi neer te zetten.