LEGO JURASSIC WORLD 76944 T.REX DINOSAURUS ONTSNAPPING

Vanaf: 37,94

Geniet van spannende dinosaurusactie met deze LEGO Jurassic World T.rex dinosaurus ontsnapping (76944) speelset voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit leuke constructie speelgoed is geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. Kinderen kunnen scènes uit de film naspelen of hun eigen verhalen bedenken met deze bouwset met een vliegveld met helikopterplatform, een helikopter, een dinofiguur van een T.rex en een speelgoedauto. Met boeiende details, zoals een kist waarin een dinosaurus-ei veilig getransporteerd kan worden en diverse accessoires.

De T.rex probeert te ontsnappen op het vliegveld. Niets kan hem tegenhouden: zelfs het hek stort in wanneer de dinosaurus er tegenaan loopt. Aan Owen Grady, Zia Rodriguez en de wildbeschermer de taak om de reusachtige dinosaurus tegen te houden! Achtervolg de T.rex vanuit de helikopter zodat iedereen veilig blijft.

Met deze LEGO Jurassic World set beleven kinderen urenlang speelplezier met het steeds weer bedenken van nieuwe scenario’s en rollenspellen. De duidelijke instructies met afbeeldingen bij deze set zijn ideaal voor kinderen die net leren lezen. Het bouwen van de modellen wordt nog leuker met interactieve digitale instructies, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app.

Jonge kinderen die gek zijn op dino’s en coole voertuigen zullen het geweldig vinden om te leren bouwen met dit constructie speelgoed. Het is dan ook een geweldig cadeau voor dinofans die de wereld van hun favoriete personages uit de Jurassic World-films willen ontdekken.

Eigenschappen:

  • Met dit LEGO Jurassic World speelgoed met een vliegveld en een helikopter kunnen kinderen een spannende ontsnapping van de T.rex naspelen.
  • De set bestaat uit een vliegveld met helikopterplatform, een helikopter, een garage, een speelgoedauto en een hek, plus een beweegbare dinofiguur.
  • De onstnapping van de T.rex wordt nog spannender door het hek dat kan instorten, het verdovingsgeweer om de dinosaurus te kalmeren en de kist waar het dinosaurus-ei in getransporteerd kan worden.
  • Er zijn ook 3 minifiguren – Owen Grady, Zia Rodriguez en een wildbeschermer – met leuke accessoires zoals een dinosaurus-ei en walkietalkie, voor urenlang fantasierijk speelplezier.
  • Dit LEGO Jurassic World constructie speelgoed is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die net beginnen met bouwen – beginners kunnen het vliegveld bouwen met hulp van een ouder of een oudere zus of broer.
  • Bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen en er zijn digitale bouwinstructies en interactieve tools te vinden in de LEGO Bouwinstructies app.
  • Combineer deze set met ander LEGO Jurassic World speelgoed voor nog meer speelplezier.