LEGO JURASSIC WORLD 76943 ACHTERVOLGING VAN PTERAN

Vanaf: 14,90

Met deze Achtervolging van Pteranodon (76943) speelset voor kinderen vanaf 4 jaar kunnen jonge kinderen leren bouwen en spannende verhalen uit Jurassic World naspelen. Dit geweldige LEGO dino speelgoed, geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion, bevat alle ingrediënten voor urenlang speelplezier boordevol actie. Laat kinderen vanaf 4 jaar op een leuke en leerzame manier kennismaken met de avonturen uit Jurassic World.

Bij deze Jurassic World set kun je een hoop actie verwachten. Maisie is aan het vissen aan de kade als de dino de vissen van haar af probeert te pakken. Aan Owen de taak om haar te redden van de Pteranodon. In de snelle 4×4 auto gaat hij achter de dino aan. Als het hem lukt om de Pteranodon te vangen met de lasso is iedereen veilig! De dino speelset bevat een Pteranodon dinofiguur, minifiguren van Maisie en Owen, een 4×4 speelgoedauto en coole accessoires zoals een vishengel en een lasso.

LEGO Jurassic World speelgoedsets zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Ze zijn een geweldig cadeau voor jonge dinofans. De speelsets bevatten startstenen zodat jonge kinderen kunnen bouwen met slechts een beetje hulp van een ouder of een oudere broer of zus. Met interactieve digitale bouwinstructies wordt het bouwen bovendien nog leuker. Je vindt ze in de gratis LEGO Bouwinstructies app.

Eigenschappen:

  • Dit geweldige Jurassic World speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar bevat een makkelijk te bouwen Pteranodon dino figuur – deze vliegende dinosaurus heeft indrukwekkend grote vleugels.
  • Maisie is aan het vissen aan de kade wanneer de Pteranodon plotseling de vissen probeert af te pakken – aan Owen de taak om hem te stoppen en Maisie te redden door de dinosaurus te achtervolgen in zijn blauwe 4×4 auto.
  • Deze dino speelset voor kinderen vanaf 4 jaar bevat een dino figuur, een speelgoedauto en minifiguren van Maisie en Owen Grady, plus accessoires zoals een vishengel en een lasso.
  • De speelgoedauto heeft een zitplaats voor Owen Grady en bevat startstenen om het bouwen makkelijker te maken – in de haven vind je een viskraam met leuke accessoires, zoals een krab en een vis.
  • LEGO Jurassic World sets zijn ontworpen om jonge kinderen te helpen om zich te ontwikkelen door te spelen – de dino speelset is makkelijk op te bouwen en biedt eindeloze mogelijkheden om eigen verhalen te creëren.
  • Deze bouwset is een ideaal cadeau voor kinderen die gek zijn op dino’s – de set past makkelijk in een rugzak zodat hij meegenomen kan worden naar vriendjes en vriendinnetjes.
  • Met dit LEGO Jurassic World dinosaurus speelgoed, inclusief minifiguren van Owen Grady en Rainn Delacourt en een verdovingsgeweer om de dino te kalmeren, kunnen kinderen rollenspellen boordevol actie beleven.