LEGO J.W. TBA

Vanaf: 36,99

Met dit indrukwekkende LEGO Jurassic World Pyroraptor & Dilophosaurus transport (76951) constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 7 jaar spannende avonturen uit de film Jurassic World: Dominion beleven door de dino’s te tracken vanuit een off-road terreinwagen. Kinderen spelen de verhalen vol actie na met dit leuke LEGO Jurassic World speelgoed, met 3 minifiguren van Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler en een beveiliger, en dinosaurus figuren van een Pyroraptor en een Dilophosaurus.

Bij deze speelset vind je een coole off-road terreinwagen met een laboratorium en plaats voor 2 minifiguren. De terreinwagen is voorzien van een verwijderbare dinosaurustracker en een afkoppelbare aanhangwagen met een kooi die open kan en waar een dinosaurusfiguur in past.

Er zijn LEGO Jurassic World bouwsets voor fans van alle leeftijden, of ze nu legendarische scènes willen naspelen of zich graag bezig houden met het bouwen en neerzetten van de modellen. Bij de sets zijn instructies met afbeeldingen inbegrepen, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers vol vertrouwen kunnen bouwen en kunnen genieten van het bouwproces. Dit constructie speelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van dinosaurussen en spannende actie houden – voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon als verrassing.

Eigenschappen:

  • Achtervolg 2 dino’s en probeer ze te vangen met dit leuke LEGO constructie speelgoed inclusief off-road terreinwagen, geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion.
  • De terreinwagen biedt plaats aan 2 minifiguren en is voorzien van een verwijderbare dinosaurustracker en een afkoppelbare aanhangwagen met een kooi die open kan.
  • De kooi op de afkoppelbare aanhangwagen kan open en is groot genoeg om een dinosaurusfiguur in te vervoeren.
  • De Jurassic World set bevat ook 3 LEGO minifiguren – Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler en een bewaker met een verdovingsgeweer – plus dinosaurus figuren van een Pyroraptor en een Dilophosaurus voor eindeloos creatief speelplezier.
  • Kinderen spelen dat ze populaire personages uit de film Jurassic World: Dominion zijn die dino’s tracken in een off-road terreinwagen.
  • Dit LEGO Jurassic World constructie speelgoed is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van dinosaurussen houden, voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid.