LEGO Friends TBA

Vanaf: 14,99

Kunstzinnige kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun hart ophalen met deze LEGO Friends Lianns kamer (41739) speelset. Kinderen leren het energieke personage Liann kennen door haar slaapkamer met tekenbureau, erker en verborgen bed te bouwen en te verkennen. Ze beleven urenlang speelplezier terwijl ze de vriendschap tussen Liann en Autumn naspelen, of doen alsof ze een schilderij maken van Lianns huisdier Popcorn.

Bij deze set met speelgoed om te verzamelen zijn 2 LEGO Friends minipoppetjes inbegrepen van personages Liann en Autumn uit de serie voor 2023. De speelset bevat ook een dierenfiguur van Popcorn de gekko, plus talloze accessoires voor de poppetjes, zoals verftubes, paletten en schildersezels en andere knutselmaterialen. Met de meegeleverde speelgoeddonuts, bekers, stripboeken, een skateboard, mobiele telefoon, een pen en een terrarium voor het huisdier kunnen kinderen eindeloos veel fantasierijke verhalen bedenken.

In het LEGO Friends universum spelen kinderen levensechte avonturen na met de nieuwe generatie personages. Verras kinderen vanaf 6 jaar die helemaal weg zijn van knutselen, kunst en leuke verhalen bedenken met deze leuke speelset als cadeau voor hun verjaardag, een feestdag of een andere gelegenheid.

Afmetingen: ca. 8 cm hoog, 13 cm breed en 9 cm diep.

Bevat 204 onderdelen.