LEGO Friends Surfschule

Vanaf: 24,99

Laat creatieve kinderen van 6 jaar en ouder surfen op een golf van creativiteit terwijl ze urenlang plezier beleven met het verkennen van alle coole details en speelgoed in de LEGO Friends Surfer Strandplezier (41710) set. Dit zomerse speelgoed vol leuke functies bestaat uit 3 minipoppetjes, een uitkijktoren, een surfschool met surfshop, een windsurfboard en een opblaasbare speelgoed eenhoorn, een figuur van een schildpad en nog veel meer leuke dingen die horen bij het strand.

Kinderen kunnen samen met strandwacht Stephanie van LEGO Friends in de uitkijktoren gaan zitten om iedereen op het strand in de gaten te houden. Daarnaast kunnen ze de surfschool runnen of klanten helpen in de surfshop. Na al het werk kunnen ze zelf surfen, spelen op het strand met de emmer en het schepje of lekker zwemmen in de zee met de flippers en een snorkel.

Laat kinderen kennis maken met Heartlake City speelgoed: in het gezelschap van alledaagse helden zullen ze urenlang fantasierijk speelplezier beleven. Deze set bevat een geïllustreerde handleiding en interactieve, digitale instructies. De digitale instructies zijn beschikbaar in de LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met de handige zoom- en draaifunctie kunnen kinderen het model van alle kanten bekijken terwijl ze bouwen.

Dit zonnige speelgoed is een origineel verjaardagscadeau-idee of een leuk cadeau voor een andere gelegenheid, voor kinderen van 6 jaar en ouder die gek zijn op watersporten, vakantie en relaxen op het strand met vrienden. Afmetingen: de surfshop is ca. 10 cm hoog, 15 cm breed en 6 cm diep; de uitkijktoren is ca. 12 cm hoog, 11 cm breed en 15 cm diep Bevat 288 onderdelen