LEGO Friends Internationale Schule

Vanaf: 61,19

Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen allerlei nieuwe vakken en culturen ontdekken met de LEGO Friends Heartlake Internationale school (41731) speelset. De verschillende klaslokalen vol met lesmaterialen liggen op ze te wachten.

Op de middelbare school in Heartlake City is een kantine, natuurkundelokaal, ingang met kluisjes, kunstlokaal, mediaruimte en toilet. Buiten vinden kinderen een basketbalnet en een skateboard en fiets met helmen. Dankzij het modulaire ontwerp van het gebouw kunnen ze de school steeds opnieuw indelen op basis van hun eigen interesses. Ze spelen leuke rollenspellen met de meegeleverde LEGO Friends minipoppetjes van personages Aliya, Olly, Autumn, juf Malu Hale en Niko uit de tv-serie voor 2023, plus Bunsen de hamster en een heleboel accessoires voor de poppetjes.

Kinderen maken kennis met de nieuwe generatie van Heartlake City: ze maken nieuwe vrienden, ontdekken leuke locaties en spelen levensechte avonturen na in het LEGO Friends universum. Deze veelzijdige set met constructie speelgoed is een ideaal cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op fantasierijke verhalen, poppenhuizen en minipoppetjes.

Afmetingen: de school bestaat uit afneembare gedeelten en is ca. 21 cm hoog, 35 cm breed en 25 cm diep.
Bevat 985 onderdelen.