LEGO Friends Eiswagen

Vanaf: 17,95

Verras kleine bouwers die graag restaurantje spelen met de LEGO Friends IJswagen (41715). Met dit leuke zomerse speelgoed kunnen kinderen vanaf 4 jaar een coole ijscowagen bouwen en urenlang fantasierijk speelplezier beleven.

De set bevat LEGO Friends mini poppetjes van Andrea en Roxy, plus een schattige hond. Kinderen bouwen de coole speelgoedauto met ijskraam en spelen dat ze heerlijk ijs in verschillende smaken verkopen en kletsen met hun vrienden op het terras. Ze kunnen rondrijden in de ijswagen, een waterijsje uit de vriezer halen en de kassa gebruiken. De set bevat talloze leuke accessoires, zoals speelgoedgeld, een lekker bot voor de hond, ijshoorntjes, waterijsjes en ander speelgoedeten.

Bouwen wordt pas echt kinderspel met LEGO Friends speelsets. Dankzij de handige startsteen kunnen kinderen in no-time een heus LEGO voertuig bouwen. Ze kunnen direct gaan spelen, omdat elk zakje LEGO stenen een personage en een model bevat. Voor het bouwen hebben ze niet veel hulp nodig, want deze speelset beschikt over interactieve digitale bouwinstructies. Met de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen het model ronddraaien, bekijken en erop inzoomen met de speciale doorschijnende modus voor nog meer bouwplezier.

Deze ijscowagen is een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 4 jaar die graag winkeltje spelen of van speelgoedvoertuigen houden. Afmetingen: het busje is ca. 11 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed Bevat 84 onderdelen