LEGO DUPLO My First Wal

Vanaf: 3,99

Stap in de kleurrijke wereld van DUPLO met de DUPLO-set 30648! Deze speciale set is ontworpen om jonge kinderen te betoveren en hun creativiteit te stimuleren, met een schattige walvis als hoofdpersonage.

Met de DUPLO-set 30648 kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier hun eigen walvis bouwen. De set wordt geleverd met grote en veilige bouwstenen die perfect zijn voor kleine handjes. Met behulp van de eenvoudige instructies kunnen kinderen stap voor stap hun eigen vriendelijke walvis maken.

Het bouwen van de DUPLO-set 30648 is niet alleen leuk, maar het bevordert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht bij jonge kinderen. Terwijl ze de stenen stapelen en vastmaken, oefenen ze hun hand-oogcoördinatie en leren ze de basisprincipes van constructie.

Eenmaal de walvis is gebouwd, kunnen kinderen ermee spelen en hun verbeelding de vrije loop laten. Ze kunnen de walvis laten zwemmen, hem een naam geven en hem avonturen laten beleven in hun DUPLO-wereld. Deze set is ook compatibel met andere DUPLO-sets, waardoor kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun eigen unieke DUPLO-wereld kunnen bouwen.

De DUPLO-set 30648 is ontworpen met de veiligheid van jonge kinderen in gedachten. De grote bouwstenen zijn gemakkelijk vast te houden en te manipuleren, en ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief spelen.

Stimuleer de verbeelding van je kind en laat ze kennismaken met de vreugde van bouwen met de DUPLO-set 30648. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kleintje en hun creativiteit te ontwikkelen. Veel bouw- en speelplezier met de walvisset!