LEGO DUPLO Dinosaurier Kindergarten

Vanaf: 17,99

Welkom in de leefomgeving van de babydino’s! Door te zorgen voor de 3 dinosaurussen en door de boselementen op te bouwen, ontwikkelen jonge kinderen nieuwe vaardigheden en werken ze aan hun fijne motoriek en emotionele intelligentie. Speel samen met dit LEGO DUPLO Dinosaurus crèche (10938) peuterspeelgoed en maak waardevolle mijlpalen mee in de ontwikkeling van je kleintje. Terwijl kinderen heerlijk spelen met de leuke dino figuren uit Jurassic World bouwen ze tegelijkertijd meer zelfvertrouwen op en leren ze om zichzelf te uiten.

Peuters die van dieren houden kunnen samen met Claire Dearing uit Jurassic World 3 schattige babydino’s verzorgen. Het dinosaurus speelgoed bevat een Triceratops in een grot, een Pteranodon op een nest en een Brachiosaurus die met zijn lange nek aan de blaadjes hoog in de boom knabbelt.

De LEGO DUPLO sets zijn vakkundig ontworpen met boeiende verhaallijnen, vrolijke kleuren, diverse personages en interessante details om jouw kleintje een GROTE start in het leven te geven. Het Jurassic World speelgoed kan op verschillende manieren worden ingedeeld voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden. Deze praktische speelset is een ideaal cadeau voor peuters en kinderen vanaf 2 jaar die van dieren en dino’s houden.

Eigenschappen:

  • Educatief speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar met 3 schattige babydino’s in het bos.
  • Bij de LEGO set zijn dinofiguren van een Triceratops, Pteranodon en Brachiosaurus inbegrepen, plus een figuur van Claire Dearing uit de Jurassic World films.
  • Peuters kunnen naar hartelust spelen met dit leuke dinosaurus speelgoed: ze verzorgen babydino’s uit Jurassic World in hun eigen leefomgeving in het bos.
  • Wanneer jouw kleintje met de schattige dinosaurussen in het bos speelt, stimuleert dat tegelijkertijd de fijne motoriek en emotionele intelligentie.
  • Dit peuterspeelgoed is een ideaal cadeau voor kleine dinofans en peuters die van dieren houden.
  • De extra grote kleurrijke bouwstenen zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes – zo kunnen peuters ze makkelijk vastpakken, op elkaar zetten en weer uit elkaar halen tijdens het bouwen.