LEGO DUPLO Buzz Lightyears Planetenmissi

Vanaf: 29,99

Geef de fantasie van kinderen de ruimte met LEGO DUPLO | Disney en Pixar Buzz Lightyear planeetmissie (10962) – een leuke bouwset met leerzaam constructie speelgoed vol mogelijkheden voor peuters vanaf 2 jaar.

Fans van de Disney en Pixar film Lightyear en de bekende Space Ranger kunnen Buzz en zijn 3 vrienden – Sox de robotkat, Ivan de computer en Eric de driehoekige droid robot – helpen de ontbrekende brandstofcel voor zijn ruimteschip te vinden. Ze doorzoeken de grot met een deur die open kan, de jungle met een liaan om in te klimmen en het radarstation met ronddraaiende schotel. Daarna schieten ze ervandoor! Dit veelzijdige bouwspeelgoed stimuleert de creativiteit en fantasie van peuters en leert ze op een leuke manier van alles over samenwerken en de wonderen van de ruimte.

Ouders en peuters beleven samen waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling. Met LEGO DUPLO speelgoed kunnen kinderen heerlijk spelen terwijl ze nieuwe dingen ontdekken en zichzelf leren uiten. Dit praktische speelgoed om mee te bouwen en te spelen is een geweldig cadeau voor fans van Buzz Lightyear en de gelijknamige film, Lightyear.

Eigenschappen:

  • Dit LEGO DUPLO Buzz Lightyear constructie speelgoed voor peuters vanaf 2 jaar bevat 3 robots en een ruimteschip om zelf te bouwen.
  • Inclusief een LEGO DUPLO | Disney en Pixar Buzz Lightyear figuur, figuren van Sox de robotkat, Ivan de computer, Eric de driehoekige droid en een speelgoed ruimteschip.
  • Het LEGO Disney constructie speelgoed bevat verschillende locaties, zoals een grot, een jungle en een radarstation met leuke accessoires voor creatief speelplezier.
  • De deur van de grot kan open, de jungle bevat een liaan om in te klimmen, de radarschotel kan draaien en met het speelgoed ruimteschip kunnen kinderen eindeloos veel avonturen beleven.
  • Stimuleer de creativiteit en verbeelding van peuters met dit leuke educatieve speelgoed, en laat ze kennis maken met robots en de wonderen van de ruimte.
  • Stimuleer de creativiteit en verbeelding van peuters met dit leuke educatieve speelgoed, en laat ze kennis maken met robots en de wonderen van de ruimte.