LEGO DOTS Armband – Mijn huisdieren – 41801

Vanaf: 6,99

Ken je een dierenliefhebber die van knutselen en mooie dingen houdt? Verras hem of haar met de LEGO DOTS Armband – Mijn huisdieren (41801) set. Met dit creatieve speelgoed kunnen kinderen van 6+ jaar zelf verschillende ontwerpen voor een armband maken. Door het sieraad vol trots te dragen, kunnen ze laten zien dat ze gek zijn op dieren!

Deze knutselset voor kinderen bestaat uit een verstelbare blauwe speelgoedarmband, 2 blauwe bedeltjesbasissen en 2 blauwe hartjesbedeltjes, plus een heleboel kleurrijke steentjes en 4 steentjes versierd met honden en katten. In de verpakking vinden kinderen inspiratie om hun creativiteit op gang te brengen. Ze kunnen het ontwerp van het armband steeds weer veranderen, zodat het sieraad altijd bij hun interesses, outfit of mood past.

DOTS knutselsets laten kinderen kennis maken met het plezier van spelen met LEGO speelgoed, terwijl ze voorwerpen maken en decoreren. Met de blauwe armband kunnen kinderen alle kanten op wanneer ze hun verbeelding gebruiken om de mooiste ontwerpen te maken. Deze DIY set is een geweldig kleinigheidje of een leuk verjaardagscadeautje voor kinderen die zichzelf graag op een creatieve manier uiten.