LEGO® City Town 60232 Garage

Vanaf: 42,99

LEGO City Town 60232 Garage

Spring achter het stuur van een van de leuke voertuigen en breng een bezoek aan de garage! Sleep de sportwagen naar de garage om hem te laten repareren. Help Harl Hubbs en de monteur om de auto weer aan de praat te krijgen en geef het voertuig net dat beetje extra vermogen. Laat de auto nog even een ritje door de autowasstraat maken voordat je hem voltankt en zwaai hem vervolgens uit wanneer de eigenaar ermee vandoor rijdt. Wat voelt het toch goed om de bewoners van LEGO City een handje te helpen en dingen voor hen te repareren. Goed gedaan!

Laat je kind kennismaken met een leuke werkplek met dit coole 4+ garagespeelgoed!

Laat je jonge automonteur op een leuke manier kennismaken met deze set met meerdere voertuigen, die is genspireerd op de gloednieuwe LEGO City tv-serie die in 2019 verschijnt. Deze LEGO 4+ set is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen en bestaat uit een autowasstraat plus een sportwagen, een sleepwagen en een benzinewagen, een garage en een benzinepomp met speciale startsteen-onderstellen en -bouwplaten waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen en voertuigen. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jouw jonge maker het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het zelfvertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde LEGO City omgeving. Bezorg LEGO bouwers een geweldige bouwervaring met Instructies PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intutieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructies PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen. Deze coole speelset is inclusief 4 minifiguren.

LEGO 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat kleine kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun zelfvertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte start vormen voor het bouwen met LEGO stenen.
Inclusief 4 LEGO City minifiguren: Harl Hubbs, een monteur, een medewerker van het bezinestation en een bestuurder van de sportwagen.
Deze bouwset voor kinderen bestaat uit 3 gebouwen: een autowasstraat waar je doorheen kunt rijden met een slang en een emmer, een speelgoedgarage met autolift en een benzinepomp met flexibele slang.
Dit geweldige bouwspeelgoed bevat daarnaast 3 voertuigen: een rode sportwagen met rode wielen, een geel-blauwe sleepwagen met een kraanarm die omhoog kan en een benzinewagen met een flexibele slang.
Accessoires: 2 verkeerskegels, een mok, een oliekan, een emmer, gereedschap, uitlaatpijpen, een olievat en een luchtinlaat.
Rijd de auto op de autolift en lap hem weer helemaal op. Laat hem een ritje door de autowasstraat maken, tank hem vol en rijd er weer vandoor.
Gebruik de LEGO Life app om toegang te krijgen tot de intutieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
Download de LEGO Life app via de iOS of Android app store. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat.
LEGO 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete tv-personages en alledaagse helden.
LEGO 4+ speelgoed heette voorheen LEGO Juniors en is compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen.
Een ideaal verjaardagscadeau voor kleuters en jonge kinderen.
Kinderen kunnen de leukste scnes uit de LEGO City animatieserie naspelen met dit bouwspeelgoed.
De sportwagen is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed.
De sleepwagen is ca. 6 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed.
De benzinewagen is ca. 5 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed.
De autowasstraat is ca. 10 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep.
De garage is ca. 11 cm hoog, 12 cm breed en 11 cm diep.
De benzinepomp is ca. 8 cm hoog, 12 cm breed en 8 cm diep.