LEGO Bricklink Studgate Train Station – 910002

Vanaf: 809,95

Bricklink Studgate Train Station, het centraal station van de stad met het grootste aantal bezoekers waar dagelijks duizenden Minifiguren dit station passeren. Deze set is een 19e-eeuws conceptstation met nieuwe moderne aanwinsten, grote beglazing voor meer licht en computersystemen voor toegang tot kaartjes.

Het station heeft drie hoogtes. Aan de basis is er toegang tot de eerste verdieping of het terras, samen met een toegankelijke ingang voor mensen in een rolstoel die naar het platform leidt. Eenmaal daar biedt het platform toegang via de loopbrug. Voor rolstoelen is er een overweg aan de rechterkant van het station voor een betere toegang tot het perron.

Sommige details zijn opgenomen, zoals de kaartautomaat, de hotdogkraam, twee telescopen om de stad te bewonderen, kranten, rustplaatsen met tinten en zelfs een kroonluchter die aan de bovenkant van de koepel hangt.

De trein bestaat uit twee wagons in de stijl van een metro en verschillende minifiguren dankzij het opvouwbare dak. De basis van de stoelen kan eenvoudig worden verwijderd voor een motorisering van de trein (motor niet inbegrepen).

De glazen kluis kan worden ingezet om nog beter toegang te hebben tot de minifiguren of de trein. De randen van de perrons kunnen dankzij kantelbare perrons worden aangepast aan de behoeften van andere grotere treinen.

Prijzen