LEGO Batman Movie Tumbler 14stuk(s) bouwset

Vanaf: 20,53

LEGO The LEGO Batman Movie 853639 Batman DrinkbekerNeen een lekkere slok uit deze DE LEGO BATMAN FILM Batman drinkbeker met coole opdruk van het dynamische duo Batman en Robin. Als de beker leeg is, schud je ermee om de grappige LEGO elementen te zien ronddansen in de verzegelde bodem. Ideaal voor een pauze als je druk aan het bouwen bent aan je DE LEGO BATMAN FILM speelsets.

Tijd voor een drankje met Batman™!

Geniet van een drankje met deze DE LEGO® BATMAN FILM Batman™ drinkbeker met coole opdruk van Batman en Robin™ op doorzichtig plastic en met losse LEGO elementen in de verzegelde bodem.

Neen een lekkere slok uit deze DE LEGO® BATMAN FILM Batman™ drinkbeker met coole opdruk van het dynamische duo Batman en Robin™. Als de beker leeg is, schud je ermee om de grappige LEGO elementen te zien ronddansen in de verzegelde bodem. Ideaal voor een pauze als je druk aan het bouwen bent aan je DE LEGO BATMAN FILM speelsets.

Specificaties:

  • Met DE LEGO BATMAN FILM Batman en Robin opdruk op doorzichtig plastic en verschillende losse LEGO elementen in de verzegelde bodem.
  • Schud de beker om de LEGO elementen in het rond te laten dansen!
  • Afmeting: ca. 11 cm hoog.

Prijzen